Bakımlı Ayakların Kremi

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Bakımlı Ayakların Kremi
ayak keremi, hakkında, ayak kremi nasıl olmalıdır, ayağa nasıl uygulanmalıdır, neutrogena norveç formülü ayak kremleri hakkında ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsiniz

Kim bakımlı ayaklara sahip olmak istemez ki.. Meleklerim size krem öneriyorum ben kullanıyorum ve gerçekten etkili.

krem-315.jpg
Ayak bakımı, kişisel bakımın en önemli bölümlerinden biridir. Bütün gün ayaklarımızın üzerinde durduğumuz düşünülürse ayak sağlığının yaşamımızdaki önemi çok büyüktür. Ayak sağlığını ancak düzenli bakım ile sağlayabiliriz. Yazın geldiği bu günlerde açık ayakkabı giyiyorsanız ayaklarınıza özen göstermelisiniz.

Ayakları yıkadıktan sonra nemlendirmemek , ayakkabısız, terliksiz, taşta,kumda yalınayak gezmek, ayak numaramızdan küçük ayakkabı giymek ayaklarımızda kuruma ,çatlak, nasır gibi problemlerin ortaya çıkmasına neden olur.

Bu sorunların oluşumuna engel olmak için ayak bakımına özen göstermeliyiz. Yatmadan önce yıkadığımız ayaklarımıza, özellikle de topuklarınıza ayak kremi sürmeliyiz..

Neutrogena Norveç Formülü Ayak Kremleri yüksek miktarda gliserin ve diğer nemlendirici etken maddeleri ile kuruluk problemi yaşanan ayaklar için üretilmiştir. Özellikle kuruluk nedeniyle çatlamış topukları ve nasırlaşmış bölgeleri anında rahatlatır, aşırı kuruluk ve çatlakların oluşmasını önler, kuru ve çatlamış derinin onarılmasına yardımcı olur.



Bu arada meleklerim merak edenler için ; Neutrogena Norveç Formülü Ayak Kremi için tavsiye edilen tüketici fiyatı 12,90TL'dir.
 
Geri
Üst