gebe
  1. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul

    Melekler kişilik analiz testi

    Konu, 'Anket : 100 kişiye sorduk' kısmında ARZUZU tarafından paylaşıldı.

    BUYRUN MELEKLER TESTE BAKALIM SONUÇLARDA NELER ÇIKACAK SORULARIN ŞIKLARINI CEVAPLARINIZDA TEKER TEKER YAZIN(1.a 2.c gibi) VE SONUCUNUZU BEKLEYİN.........hahaha
    1. Kendinizi ne zaman en iyi hissedersiniz?
    (a) Sabahları
    (b) Öğlenden sonra ve akşama doğru
    (c) Gecenin ilerleyen saatlerinde

    2. Nasıl yürürsünüz?
    (a) Hızlı ve uzun adımlarla
    (b) Hızlı ve kısa adımlarla
    (c) Normalden yavaş ve etrafa bakınarak
    (d) Yavaş ve başı eğik
    (e) Çok yavaş

    3. İnsanlarla konuşurken
    (a) Kollarımı göğsümde katlamış olarak dururum
    (b) Ellerimi sıkarım
    (c) Bir veya iki elimi belime koyarım
    (d) Konuştuğum insanlara dokunur veya ittiririm
    (e) Kulağımla oynar, çeneme dokunur veya saçımı
    düzeltirim

    4. Dinlenirken nasıl oturursunuz?
    (a) Dizler katlanmış ve bacaklar birbirine bitişik olarak
    (b) Bacaklar çaprazlanmış olarak
    (c) Bacaklarımı uzatarak
    (d) Bir bacağımı altıma katlayarak

    5. Çok hoşunuza giden bir şey olduğunda ne yaparsınız?
    (a) Büyük bir kahkaha atarım
    (b) Gülerim ama fazla sesli değil
    (c) Bir kerelik gülerim
    (d) Sessizce gülümserim

    6. Bir partiye veya sosyal etkinliğe katıldığınızda
    (a) Herkes sizi fark edecek şekilde gürültülü bir giriş mi yaparsınız?
    (b) Sessiz bir giriş yapıp etrafınızda tanıdığınız birilerine mi bakınırsınız?
    (c) Çok sessizce girip kimsenin sizi fark etmemesine mi gayret edersiniz?

    7. Çok zor bir işe dikkatinizi vermişken rahatsız ediliyorsunuz.Ne yaparsınız?
    (a) Bölünmeyi memnuniyetle karşılarım
    (b) Aşırı derecede rahatsız olurum
    (c) Belli olmaz.Bu iki uç arasında değişken davranışlar gösteririm

    8. En çok hangi rengi seversiniz?
    (a) Kırmızı veya portakal rengi
    (b) Siyah
    (c) Sarı veya mavi
    (d) Yeşil
    (e) Koyu mavi veya mor
    (f) Beyaz
    (g) Kahverengi veya gri

    9. Yatakta uyumadan önceki birkaç dakikada
    (a) Sırt üstü yatıp uzanırsınız
    (b) Karnınızın üstüne yatıp uzanırsınız
    (c) Hafif kıvrılmış olarak yan tarafınıza yatarsınız
    (d) Başınızı bir kolunuzun üzerine koyarsınız
    (e) Başınızı yorganın altına kapatırsınız

    10. Rüyanızda genellikle
    (a) Düşersiniz
    (b) Kavga eder veya tartışırsınız
    (c) Birilerini veya bir şeyler ararsınız
    (d) Uçar veya yüzersiniz
    (e) Genelde rüya görmezsiniz
    (f) Rüyalarınız daima hoştur




     
    *LAVİNNYA* ve ESİNKADİR bunu beğendi.
  2. rabia16

    rabia16 Üye Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2012
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    25
    Ödül Puanları:
    18
    1)a 2)c 3)a 4)c 5)b 6)b 7)b 8)e 9)d 10)f
     
  3. sahile uzan

    sahile uzan Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    25 Kasım 2011
    Mesajlar:
    7.446
    Beğenilen Mesajlar:
    3.582
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    rize
    sonucu merakla bekliyorum kağıda yazdıım bakalım
     
  4. *EYLÜLMEHMETUTKU*

    *EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    13 Aralık 2012
    Mesajlar:
    935
    Beğenilen Mesajlar:
    494
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    doğduğum yerde :D:D
    1-b
    2-a
    3-e
    4-d
    5-b
    6-b
    7-b
    8-b
    9-c
    10-f
     
  5. sahile uzan

    sahile uzan Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    25 Kasım 2011
    Mesajlar:
    7.446
    Beğenilen Mesajlar:
    3.582
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    rize
    1c 2b
    3e
    4d
    5a
    6b
    7c
    8c
    9c
    10c
     
  6. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

     
  7. sahile uzan

    sahile uzan Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    25 Kasım 2011
    Mesajlar:
    7.446
    Beğenilen Mesajlar:
    3.582
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    rize
    valla şuanki psikolojim bunları seçti başka bir gün okusam farklı çıkar tamamten ruhsal ve psikolojik
     
  8. rabia16

    rabia16 Üye Üye

    Kayıt:
    16 Ekim 2012
    Mesajlar:
    88
    Beğenilen Mesajlar:
    25
    Ödül Puanları:
    18
    ben neymısımmm beeeeeee
     
    sahile uzan bunu beğendi.
  9. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
    birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
    düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
    olarak tanırlar.
     
    sahile uzan bunu beğendi.
  10. ARZUZU

    ARZUZU Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    23 Ekim 2012
    Mesajlar:
    894
    Beğenilen Mesajlar:
    345
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    istanbul
    sahılecim senınkıde eylule aynı cıktı
    İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
    birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
    düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
    olarak tanırlar.

     
  11. *EYLÜLMEHMETUTKU*

    *EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    13 Aralık 2012
    Mesajlar:
    935
    Beğenilen Mesajlar:
    494
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    doğduğum yerde :D:D
    arzu sen benimi anlattın ne :D:D
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  12. sahile uzan

    sahile uzan Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    25 Kasım 2011
    Mesajlar:
    7.446
    Beğenilen Mesajlar:
    3.582
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    rize
    vaşşşşşşşşş ben neymişimm :)
     
  13. NİLDAĞ

    NİLDAĞ Forum Okuru

    1-c 2-b 3-e 4-c 5-b 6-b 7-c 8-f 9-d 10-f buyur canım bende yaptımmmm
     
    ARZUZU bunu beğendi.
  14. Derya48

    Derya48 Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    27 Kasım 2012
    Mesajlar:
    217
    Beğenilen Mesajlar:
    159
    Ödül Puanları:
    43
    1-b
    2-b
    3-c
    4-c
    5-a
    6-b
    7-b
    8-b
    9-c
    10-d
     
  15. ESİNKADİR

    ESİNKADİR Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    19 Kasım 2012
    Mesajlar:
    197
    Beğenilen Mesajlar:
    146
    Ödül Puanları:
    43
    Şehir:
    Muğla
    1)b 2)c 3)d 4)a 5)a 6)b 7)c 8)a 9)c 10)c
     
Melekler kişilik analiz testi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. kişilik testi :)

    kişilik testi :)

    fallar testler gurur testi garip testler fal testi fal testleri burada 6 kişi var konu ayşe aliye aşık hemde deli gibi,veli de ayşeye aşık ardından ayşe aliye kavuşmak için ne gerekiyorsa yapmaya razı olur ve karşıya geçmek için kayıkçıya gider kayıkçı onu karşıya geçireceği taktirde üzerindeki bütün eşyaları ona vermesini ister.ayşe kabul eder ve ardından kayıkçı onu karşıya geçirir.ayşeyi...
  2. Sapkın Kişiliklerin Analizi

    Sapkın Kişiliklerin Analizi

    Medical Park Fatih Hastanesi’nden Klinik Psikolog Sinem Demir’e göre; cinsel dürtülerinin akıntısına kapılmış ve bunu duygu-düşünce-davranışlarında göstermekten kendini alıkoyamayan kişiler, genel olarak ‘sapkın kişilik’ olarak değerlendirilebilir. Psikolog Demir; ‘sapkın kişilikler’in analizini yaptı: 1-) AŞIRI BASTIRMA MASKESİ TAKANLAR: Sapkın kişilikleri anlamak her zaman kolay...
  3. El yazısından kişilik analizi

    El yazısından kişilik analizi

    yazıya göre karakter analizi el yazısı analizi yazıdan kişilik el yazısına göre karakter yazıdan Eğim: + El yazısının sağa doğru eğimi, kişinin iletişim yeteneğinin göstergesi olarak yorumlanıyor. Örneğin kişi daha arkadaş canlısı, yönlendirici, sorumluluk sahibi, girişken olma eğilimi taşıyordur. Aynı zamanda satış yapmaya, kontrolü elinde tutmaya, sevilmeye, destekçi olmaya kadar uzayan...
  4. KİŞİLİK ANALİZİ

    KİŞİLİK ANALİZİ

    Kişilik Analizi Sertifika Programımızla öncelikle kişi kendi düşünce ve algılama biçiminin farkındalığına ulaşacak.Aynı zamanda da kişisel gelişimi için kendisine bir yol haritası çıkartabilecektir.İnsan davranışlarının altında yatan organik ve biyolojik süreçler hakkında bilgi sahibi olabilecek, öğrendiği bilgilerle iletişim deryasında fark yaratabilecektir. Kişilik türlerini canlı...
  5. Kişilik Analizi

    Kişilik Analizi

    KİŞİLİK ANALİZİ Kişilik Analizi Sertifika Programımızla öncelikle kişi kendi düşünce ve algılama biçiminin farkındalığına ulaşacaktır. Aynı zamanda da kişisel gelişimi için kendisine bir yol haritası çıkartabilecektir. İnsan davranışlarının altında yatan organik ve biyolojik süreçler hakkında bilgi sahibi olabilecek, öğrendiği bilgilerle iletişim deryasında fark yaratabilecektir. Kişilik...

Sayfayı Paylaş