gebe
  1. Misafir

    Misafir Forum Okuru

    Miele'den Japon mutfağı

    Konu, 'Beyaz Eşyalar' kısmında Misafir tarafından paylaşıldı.

    Miele'den Japon mutfağı [​IMG] Aile ve arkadaşlarınızla çanak çömlek zahmetine girmeden ızgara yapabilmeniz için Miele sizlere Japon mutfağından Te-panyaki, Tepan, bahçe partileri için Tc-panmobile olmak üzere 3 yenilik sunuyor.
    Japonca sıcak ızgara anlamına gelen Tepan, paslanmaz çelik ızgara modelleriyle yemeklerin sıcakla direkt temas etmesini sağlıyor. Yemeğin özelliğine göre ayarlanabilir derecelere sahip Tepenyaki Miele ızgaralar istenilen mutfak tasarımına göre monte edilebilir, diğer ocaklarla uyumlu olarak kullanılabiliyo

     
Miele'den Japon mutfağı konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Japon mutfağı!

    Japon mutfağı!

    gyoza tarifi japonyada yenen bebekler ramen yapılışı ramen tarifi japon yemek tarifleri Pirinç Pilavı (Gohan) Pirinç pilavı Japonya’da öğlen ve akşam yemeklerinde yan yemek, sabah kahvaltısında ise çiğ yumurta ve soyu sosu (tamago-kake-gohan), natto veya diğer soslar ile karıştırılarak ana yemek olarak yenir. Japon pilavı yağ, tuz veya diğer tatlandırıcılar konulmadan sadece haşlanarak yapılır...
  2. Japon mutfağından onigiri

    Japon mutfağından onigiri

    2 bardak pirinc 2.5 bardak su ic olarak: 1 adet kucuk boy ton baligi konservesi 2 corba kasigi mayonez Pirinci 2.5 bardak suda kisik ateste haslayin.atesi sondurup pirincimizi 10 dk kadar dinlendirelim.Ton baligi ve mayonez karistirip icli kofte gibi bir avuc pismis pirincin icine yarim kasik koyup kapatalim. Istenirse onigiri(pirinc koftesi)bittikten sonra cok az tuz atilip...
  3. Japon mutfağı / Nabeyaki udon

    Japon mutfağı / Nabeyaki udon

    udon tarifi udon nasıl yapılır Sebzeli bir yemek arkadaşlarım yine japon mutfağından. Adı Nabeyaki Udo bakın bakalım bize uyuyor mu :) Hazırlama Süresi : 15 dk Pişirme Süresi : 15 dk 1 kişilik Gerekli Malzemeler : 3-4 ıspanak yaprağı Yarım pırasa Yarım havuç 2-3 shitake mantarı 1 yaprak Çin lahanası 2 çorba kaşığı soya yağı 190 gr udon (noodle veya erişte) 2 su bardağı balık suyu 1...
  4. Japon mutfağı / Tempura

    Japon mutfağı / Tempura

    tempura sos Yine sizlere japon mutfağındn bir yemek tanıtmak istiyoruz arkadaşlarım. Adı Tempura buyrun buda resmi Hazırlama Süresi : 10 dk Pişirme Süresi : 5-6 dk 1 kişilik Gerekli Malzemeler : 1 yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı buzlu su 3 temizlenmiş karides 1 uzun dilim havuç 2-3 dilim mantar 2-3 dilim kabak 1 temizlenmiş taze soğan Soya sosu Kızartma için sıvıyağ Hazırlanışı : *...
  5. Japon mutfağı / Özel soslu bonfile tava

    Japon mutfağı / Özel soslu bonfile tava

    bonfile tava bonfile soslu tavada uluslararası özel çorbalar Şimdi arkadaşlarım hep birlikte sizlerle beraber bonfile tava yapıyoruz, birde sizler için resim atıyorum bakın ne kadar hoş gözüküyor. Etçilim etçilsin etçil :D:D Hazırlama Süresi : 10 dk Pişirme Süresi : 10 dk 1 kişilik Gerekli Malzemeler : 200 gr bonfile 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı) 2...

Sayfayı Paylaş