gebe
  1. suskun_gız

    suskun_gız Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    28 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.704
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    izmir

    Rustu Nail (1 Kişilik

    Konu, 'İçki - İçecekler' kısmında suskun_gız tarafından paylaşıldı.

    MALZEMELER 2 cl Drumbuie Likör 2 cl Viski


    HAZIRLANIŞI
    Bol buzlu bardakta viski ve likörü karıştırarak servis yapın.


     
Rustu Nail (1 Kişilik konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Dionysos (1 kişilik)

    Dionysos (1 kişilik)

    Malzemeler 3 cl Votka 10 cl sek beyaz şarap l çay kaşığı şeker şurubu Süslemek için: Limon, üzüm Yemeğin Tarifi Votka, beyaz şarap ve şeker şurubunu karıştırma kabına doldurun, iyice karıştırdıktan sonra geniş ağızlı şarap bardağına alın. Limon dilimi ve üzümle süsleyip, soğuk olarak servis yapın.
  2. Alexander (1 Kişilik)

    Alexander (1 Kişilik)

    Malzemeler 1.5 Ölçü Kakao Likörü 1.5 Ölçü tatlı Krema 1.5 Ölçü Dry Cin Yemeğin Tarifi Malzemeleri bir shaker ile iyice karıştırın. Ayaklı klasik kokteyl bardağında servis yapın. Dilerseniz üzerine çikolata rendesi de serpebilirsiniz.
  3. Ateş Balığı (1 Kişilik)

    Ateş Balığı (1 Kişilik)

    Malzemeler 3 cl Malibu 1 cl Archets 4 cl Portakal Suyu 1 Tatlı Kaşığı Granadine Yemeğin Tarifi Shaker da hepsini çalkalayıp, parfe bardakta buzla birlikte servis yapın.
  4. Çikolatalı küp(1 kişilik)

    Çikolatalı küp(1 kişilik)

    MALZEMELER 1 Paket Krema (küçük) 3 Top Çikolatalı Dondurma Bir Miktar Bitter Çikolata HAZIRLANIŞI Kup bardağınızın altına bolca krema koyun. Üzerine 3 top çikolatalı dondurma koyun. Ağzı tırtıklı kesilmiş kağıt ile bir huni yapın. Kremayı huniye doldurun. Yanlardaki boşluklara sıkın. Üzerine eritilmiş çikolata döküp, servis yapın.
  5. Sahanda Yumurta (1 Kişilik)

    Sahanda Yumurta (1 Kişilik)

    MALZEMELER 50 gr sucuk 2 yumurta 30 gr (2 çorba kaşığı) Margarin HAZIRLANIŞI Sucuğun zarını soyup, kalınca doğrayın. Bir sahana 4-5 çorba kaşığı su ve sucukları koyun. Ağır ateşte yaklaşık bir dakika kaynatın. Sonra sucuk dilimlerini altüst edin. Bir dakika daha suda pişirin. Gerekirse bu arada sahana biraz sıcak su koyun. Sahana margarini katın. Yağ erimeye başlayınca yumurtaları sahanın...

Sayfayı Paylaş