ŞİFALI DUALAR ve TESBİHLER

Ce: ŞİFALI DUALAR ve TESBİHLER

Dua,kulun ümit dalı ve Rabbine bağlılığının en güzel ifadesidir.Dua,cennet yollarını açan,kalbe safa,ruha gıda veren ve ebediyyet serinliğini tattıran vecd halidir.Dua,mü'min için eşi bulunmaz bir silah,ümit gecesinde hayırlı bir sabah,bela,şiddet ve felaket çemberinden kurtuluş ve felahtır.Dua,yerde nur,gökte nur,sağda nur,solda nur ve kul için bir tükenmez huzurdur.Dua,Hak kapısının halkasını tutmak,çırpınan gönüllere ilahi rahmeti dilemektir.Dua,kulun şerefini artıran,iki alemde de yüzünü ak eden,bir güzellik bulutu halinde rahmet katrelerini gönül toprağına döken en hayırlı şeydir.

Nihayetsiz kudret ve sonsuz Rahmet sahibi Mevlamız buyuruyor ki:"Kullarım(Habibim)sana beni sorunca(haber ver ki)işte ben muhakkak yakınımdır.Bana o dua edenin da'vetine icabet ederim.(Bakara:186)
 
Ce: ŞİFALI DUALAR ve TESBİHLER

allah razi olsun melegim...dua okumak kadar guzel bisey yok firsatim oldukca okuyorum ne aci dime(firsatim oldukca)iste o an cok huzurlu oluyorum...duami bitirim dunya isine dondugumde stresi biraktigim yerden yaziyorum gene...tesekkurler tekrar...
 
merhaba sevgili "meleğim" besmele ile ilgili yazdıklarınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Fakat birinin sevgisini kazanmak için yazmış olduğunuz madde de emin olmak için 3 gün 786 kere her seferinde bir bardak suya okuyup mu içicez yoksa bir gün 786 kere bir bardak suya okuycaz bunu mu 3 - 7 gün mü içicez bu konuda biraz aydınlatırsanız çok memnun olurum. son olarakta teyid için soruyorum kendimiz mi içicez?
 
Geri
Üst