Gebelik var mı beta hcg değerim 6.,48 çıktı

Sıkıntı var sizin sonuçlarınızda bir gün sonra daha yüksek sonuç olmayıldı dış gebelik gibi görünüyor. Bir de lütfen dün hangi saatte yaptınız bugün hangi saatte yaptınız onu söyler misiniz ? Bir sıkıntı var çünkü.
 
Kürtaj sonrası adet gecikmesi normal olmakla birlikte , prosedür uygun uygulanmamış olabilir. Bu nedenle işlemi yaptıran doktora durumunuz hakkında bilgi verin. Ve bugün hcg testini tekrar yapın.
 
Merhaba ilk tahlilim 444, 78 çıktı sonraki tahlilimde ise 268. 9 çıktı ben tam olarak ne anlamadım cevap verirseniz sevinirim


Selamlar kanama vs yaşadınız mı ? Acilen doktorunuzla görüşün değerlerin düşmesi, dış gebeliği gösteriyor muhtemelen. Lütfen doktorunuz ile görüşün. İlk tahlil sonucuna göre hamilelik yüzde yüz var hamileymişsiniz ama sonradan düşmeye başlamış bu da düşük yaptığınız ya da dış gebelik anlamına geliyor. Sevgiler.
 
Merhaba ilk tahlilim 444, 78 çıktı sonraki tahlilimde ise 268. 9 çıktı ben tam olarak ne anlamadım cevap verirseniz sevinirim

1-2 değerden yola çıkarak gebeliğinizin seyri hakkında yorum yapmak doğru değil. Gebeliğinizin ilerleyişi hakkında sağlıklı bilgi edinmek için hcg nin belli aralıklarla izlenmesi gerekiyor. Durumu netten araştırmak yerine hekim kontrolünde olmanızı tavsiye ediyorum.
 
Geri
Üst