Likapam
Paylaşımcı Melek
Kız 2300 rakımda net kafayı yedi farkettim ama silemedim
Kız 2300 rakımda net kafayı yedi farkettim ama silemedim
Afiyet şifa olsun canımBende kızartma yapmıştım bu gün köfte de vardı akşam biraz uyudum kalkınca acıkmıştım bu sabah çorba yapacaktım yapmadım gece gece yaptım kemik suyuna zerzçaliafiyetle içtik

Ben her zaman çeşit yapmam o yüzden biz kilo almadık çok şükürAaa bizde bugün yağmur vardı diye biraz mercimek çorbası yaptık şöyle güzel tereyağlı, onun yanında da bol yeşillikli lahmacun vardı afiyetle yedik beeeee bak gene acıktım. Kızlar nolcak bu koronada evde kalmalarımız ne yesek direkt kiloya gidiyor offf offf![]()
Yeri gelir makarna yeri gelir çorba bazende hiç yapmam çay demler kahvaltı yaparız zengin menü hafta 2 yada 3 gün yeterliNası yani makarna yapıp ekmeğinen mi yiyonuz nası çeşit yok bu ne çeşit bi çelişki ağnamadım![]()

Kız zengin menüde olsa kilo alamiyorum fazla 56 yaş ve kilo 74Ben her zaman çeşit yapmam o yüzden biz kilo almadık çok şükür
