Likapam
Paylaşımcı Melek
Migrenim tuttu menemen yapıcamSahi kızlar akşama ne yemek yaptınız ben resim atam mı bakim ne yaptığıma güzelse atim kötü ise atmim demi![]()
Migrenim tuttu menemen yapıcamSahi kızlar akşama ne yemek yaptınız ben resim atam mı bakim ne yaptığıma güzelse atim kötü ise atmim demi![]()
Afiyet şifa olsun canımBizim buralarda yani Akdeniz bölgesinde acayip bi dolu uyarısı verildi baktım yağmur var yani öğlen baktımdıŞehriyeli tavuk çorbası yaptım kızlar daha yarısı duruyor ağşamada yesinler ekmeğinen napim
Ekli dosyayı görüntüle 88559
Kız sende 4 çocuk bende 6Maşallah Barek Allah, bunun sırrını sormayın 4 çocuk evde olunca tüm ev işleri bende olunca yemek üç öğünden beşe çıkınca, ben hep hizmet edince tabi birazda spor yapınca haftada iki üç gün oldu bitti standart bi ara 55 ten yukarı da çıktım. Hatta doğumlarımda ben hamile iken 32 kilo aldım ama alayı gitti. Bu veletler ömrümü yiyor ömrümüüüüüüüü Allah'ım esirgesin alayını. Tüm evlatlarımızı inşallah.
Afiyet olsunBizim buralarda yani Akdeniz bölgesinde acayip bi dolu uyarısı verildi baktım yağmur var yani öğlen baktımdıŞehriyeli tavuk çorbası yaptım kızlar daha yarısı duruyor ağşamada yesinler ekmeğinen napim
Ekli dosyayı görüntüle 88559
Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin inşallah canımKız sende 4 çocuk bende 6
Ve artı 4 torun maşallah sana
Afiyet şifa olsun canımYemekte kavurma ve pirinç pilavı yesilik salatası yanında kola yoğur kalmamıştı oğlum gelirken alınca ayran yapmadım kola ziyan olmasın diye