Sizce Nasıl Olmuşş??

tuqqce

Daimi Üye
Üye
Sizce Nasıl Olmuşş??
Sevgilim,

aska intizarim, okyanus yürekli canözüm.. Simdilerde bir baska sende yüregim. Baharim, gönlü derya enginligim, bir baska carpmakta aciz yüregim.
Dedim ya " biz bize acilan kapilariz, kopsa kiyamet, yok kimsenin kapatmaya gücü, yok! Ahh cekiyorum derinden, hasretin kor olup yakinca bagrimi. Hic cikmiyorsun ki icimden, hic sönmüyor ki atesin bende. Gül yüreklim, aytanem, sana hangi hitapla gelsem olmuyor karsiligi. Eritsem kor kalemimi sana erme cabalarimla, olmuyor ki kül özlemlerim.
Hic bir imgem anlatamiyor bendeki büyüklügünü. Sen, benim gül acmis cehremde yanan mahsersin, kulacladikca alnimi zalim kader cizgileri, düsüyor izlerimiz.
Sönmeyen mesalem, sevdicegim, güne doganim ve yüregimde batanim ve herseyimsin. Kosuyorum rüyalarimda kollarina, variyor muyum...Bilmiyorum. Hep bir sicaklik, hep bir heyacan icinde hücrelerim. Sanki; varsam sana yenilecek ölüme kosam hücrelerim. Can bulacak kurumaya yüz tutmus dallarim, acacak bahara fidelerim, güzellesecegiz cicek cicek iste.

Offf bu nasil sevdadir, agirlastikca yükü, tadi bir baska güzellesmekte.

Okyanus derinliginde gömüldüm askina ey can, bilmez miydin... Sen okyanustun, ben ise sig sularinda dönen girdabin, en can alici noktlarindan vurup aski senle paylasan. Ve sevdamizi derinlerinde vakumlayan...!

Görebildin mi...Kendimden gecip sana gelisimden bu yana cok sey degisti hayatimda.

Sana bayiliyorum, askpetegim, askparem, gönülyarem, yürek kozam. Ben tek sana sarilan sonrasinda da tek sana acilacak olan yanik bir kozayim. Al beni avuclarina, sev, oksa, kirmadan sana acilan kanatlarimi, hirpalamadan renklerimi sev bende ilk kez aski, ve öp sevdayi gözlerimden utanma.

Sen atesli bir yaydan firlayan kor oktun bagrima saplanan. Dört mevsim güzelligiyle bana gelen, bazen hazan, bazen umut, bazen de islakliktin, yanaklarimda süzülen acilarin disavurumu gelislerin ve gidislerin varsa da...Degismem yinede seni dünyayla, hazanim da olsan baharim da sen benim helal bildigimdin, vazgecmem vazgecemem.

Boranlarla büyüyen yürek atesimdin. Kucaklarken bahari, doganin kucaginda fiskiran yasama sevincimdin. Sen benim Munzur sevdamdim, en uzak bir il iken memleketimden. Özgürlüge akan soguk sularinda acizdi titreyislerim. Donuyordum, mahser sicakliginda. Yollarinda ölecek bir gazi edasiyla düsmüstüm kara sevdana.

Uykuya uzak gözlerim, sedakatime sahit gecelerin icinde mahrur bakan hayallerine gömülür. Süzüldükce yaslarin yanaklarimdan, ölürüm sana can bildigim.

Uzadikca uzayan bir labirentin, kurtulusa acilan kapisinda bana kucak acan tek mükafatisin aydinliga varacak hayatin.
Rabbimin bana gösterdigi en güzel seysin. Yürek atesimin en üst noktasinda soluk solugadir, ask kokan nefesim.
Senle kapadim kirpiklerimi uykulara, senle actim sabahlara, günü senle yolculadim, senle kapandim korkmadan karanliklara. Sen vardin her bir hücremde, islerken iliklerime, dolasiyordun bir de damarlarimda. Bendeligini anlatamiyorum yinede.

Yakasim geliyor alfabeyi, hic bir cümle anlatamiyor sevdamin güzelligini. Hüzünlü melodiler icinde kayboluyor tek tek sözcükler. Boguluyorum, boguluyoruz. Yitiyor yitince biz, ucuyor nagmeler. Dil lal...

Biz ayni gözeden akan coskun bir irmagin iki kolu gibiyiz. Akarken biz bize kesmisler gövdemizden, ayirmislar kolumuzu kanadimizi. Bebegim misin nesin, kiyamiyorum ki hic sana. Kuruma ne olur sen, her ne olacaksa olsun bana. Uzandikca sana titriyor ellerim, ürperiyor gecenin bakislari batinca kirpiklerim. Ben sana bir annenin cocugunu severken icine cektigi derin bir nefes, derin bir sevgiyle geldim. Icimde tasan taskinlar sendin, boguluyordu sende hücrelerim.
Ulasilmazim, baki sevdam, nadide yarim, yoldasim...Her an kirilacakmissin gibi dökülüyor tüm hücrelerim, nazli sevdam, billur limon cicegim.

Yalcin kayalarin zirvesinde aska acan vahsi iki karanfildik, koparsalar solacakti hayat avuclarimizda. Gökyüzüne uzanirdi hasretimizin yapraklari, bulutlara tutunmak icin cirpindikca cirpinan. Yagacaktik biz bize sonra, cok sonra...!

Deliydim, cilgindi, dehsetti sevdam. Seni seviyordum be gönül cicegim. Sana hangi imgelerle gelmeliydim bilmiyorum, aciz kaliyordu cümlelerim. Gün gectikce daha iyi anliyordum ki; tarifin cok zordu senin. Ben sana tüm dillerin caresiz kaldigi duru ve koca bir askla geldim.
 
Geri
Üst