Her Doğuran Anne değildir!

tatlicadiarzu

Yeni Üye
Üye
Her Doğuran Anne değildir!
Bebeğine İşkence Yapan Annenin Güzin Abla'ya Yazdığı Mektup...


"O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum. Ne olur bana yardım et ablacığım, yoksa ben bir ruh hastası mıyım?" Sevgili ablacığım, ben 30 yaşında, 15 yıldır çalışan, evli ve dünya tatlısı, 11 aylık bir kız çocuğu annesiyim. Küçük kızım çok akıllı, çok tatlı, aslında çok da sakin bir bebek. Ancak her çocuk gibi ilgisini çeken değişik şeylerle uğraşıyor, ilgi görmek istiyor. Ben ise onu her fırsatta tokatlıyorum!

O ağlayarak bana sarılmak istiyor. Bense onu dövmeye devam ediyorum. O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum. Ne olur bana yardım et ablacığım, yoksa ben bir ruh hastası mıyım?

Davranışlarımı kontrol edemiyorum. Oysa çocuğumu da, tüm çocukları da çok seviyorum. Ama bu yaptıklarıma engel olamıyorum ve daha sonra utanç duyuyorum. Onun gelecekteki kişiliğini altüst edebileceğimi düşünüyorum.

Ben ona sert bir şekilde baktığım zaman, küçük kızım başını iki yana sallayarak titremeye başlıyor. Bunu neden yapıyor dersiniz? Sebebi ben miyim?

RUMUZ: KÖTÜ ANNE MİYİM?

Kızım elbette sebebi sensin. Başka ne sebep arıyorsun? Sen kızına resmen eziyet ediyor, işkence yapıyorsun. Bu küçücük bebek senin bu davranışlarına ne kadar dayanabilir sanıyorsun...

Ancak sanırım, bundan sorumlu değilsin. Çünkü belli ki bir rahatsızlığın var. Bırak minik bir bebeğin annesi olmayı, bir insan olarak elbette bu davranışın normal değil. Hiç zaman kaybetmeden bir psikiyatra başvurmalı, tedavi olmalısın.

Belli ki, çok küçük yaştan beri çalışmış olman, çocukluk yıllarında yaşadığın bazı olaylar, senin dengeni bozmuş. Bu hareketlerin dengeli bir insanın yapacağı şeyler değil. Allah korusun bebeğinin ölümüne bile yol açabilirsin bu dayaklarla... Ya da onu kolaylıkla sakat bırakabilirsin. O minik yavrunun ne kadarcık canı var ki?

Hemen bir uzmana başvurup bir an önce tedavi olmalısın kızım, yoksa bebeğinin de senin de tüm hayatınız mahvolacak...
Güzin Abla - Hürriyet

Gelde uyuz olma, itiraz etme adi yaratık nolcak!
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

Allahın salağı, birde soruyor ruh hastasımıyım diye. :bangin:
Ruh hastasının önde gideni hemde
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

Manyak karı ruh hastasımıyım ne demek ya :bangin:
resmen piskopatsın sen
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

bazen anne babalar çocuklarında suç ararlar ve çcuklarını bir psikoloğa götürmek isterler götürenler bile vardır..ama temele inecek olduğumuzda aslında tedavinin çocuğa değilde ailesinin ihtiyacı olduğuna karar verir psikolog..maalesef genelde bu böyledir çocuk bozuk aile yaşantısından etkilenip grek saldırgan huysuz yaramaz ve asi bir çocuk olmuştur..genel anlamda bakıldığında sorunlu çocukların mutlaka düzgün bir aile hayatı yoktur..yani önce anne baba tedavi olmlı diye düşünüyorumki çocuğunada örnek bir kişilik beyan edebilmeli...
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

Hayvanlar da anne oluyor ve bebeklerini tüm tehlikeden koruyorlar.

Yazık kiii hala ben hastamıyım diye soruyor, farkında bile değil hasta olduğunun.


Diyicem kii Devlet almalı elinden, alsa ne olacak sankiii.....
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

"O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum



yoksa ben bir ruh hastası mıyım?



. Bunu neden yapıyor dersiniz? Sebebi ben miyim?

biirde soruyor gerizekalı kızım senin ruhun varmıda ruh hastası olacan:mad2:
bu gerçekmi ya şaka olmalı yok böyle bir canilik bırak kendi yavrunu inssan küçücük bir çocuğu ağlarken görünce içi ezilir.yaa birde soruyorya inamıyorum manyak hemde manyağın önde gideni.köpekler bile yavrularına sahip çıkar sen bir köpek kadarda olamamışsın birde utanmadan soruyor.
arkadaşlar biraz ağır msj oldu özür dilerim hepinizden ama çok sinirlendim.
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

ben bunun doğru olduğuna inanmıyorum..bence biri geyiklik olsun diye can sıkıntısından böyle bir mektup yazmış olmalı..inandırıcı gelmedi bana...
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

kadın belliki kendinde değil,ben kesinlikle normal,sağlığı yerinde bir annenin çocuğuna zarar vereceğine inanmıyorum,kadının gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacı var,umarım tedavisi iyi sonuclanır ve evladına faydalı bir anne olur.
 
Ce: Her Doğuran Anne değildir!

bide soruyor Allah'ın manyağı ya...ruh hastaları halt etmiş senin yanında.ne istiyosun el kadar bebeden be.Allah nası biliyosa öyle yapsın seni....
 
Geri
Üst