merhaba arkadaşlar, benimde bugün yarın regl olmam gerekiyor. 2 gün önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı,daha sonra yaptığım test markasının hiç güvenilir olmadığını öğrendim, ertesi gün yani dün tekrar farklı bir test yaptım ve sonuç negatifti. bugün kasıklarımda ara ara giren ve adet sancısına benzeyen ağrılarım var ve göğüs uçlarım hassaslaştı, Ayrıca adetimden 1 hafta önce hep karnım şişerdi şimdi hiç şiş değil. normalde ne zaman sancım başlasa ya regl olmuş olurdum yada 1 saat sonra falan regl olurdum, yani olacağımı ağrıdan anlardım. Şimdi ise neredeyse 12 saat olacak tık yok. yazışmaları okuyunca çoğu kişinin böyle ağrılar çektiğini fakat hamile olduklarını öğrendim ve umutlandım. 8 aydır bekliyorum bebeğimi, sizce bu ay bu belirtilerle gelecek mi?

İçimdeki mucizem çok sağol tecrübelerini paylaştığın için, umarım aynı şeyleri yaşıyorumdur. Bu arada bugün hiç ağrım yok ama reglde olamadım henüz, beklemedeyim bugün ve yarın birşey olmazsa kan testi yaptırmayı düşünüyorum. hayırlısı bakalımCanım bana da aynı şey olmuştu..adetime 2-3 gün kala idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıktı sonra testı başka bir markayla tekrarladım oda negatif çıktı...adetim sonra gecikti..gecikmesine rağmen idrar testi hep negatif çıktı...20.gün de test yaptım pozitif çıktı...idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyor...en iyisi adet tarihin geçsin hemen kan tahlili yaptır en kesin yolu o onda kesin çıkıyor...Benimde ilk dönem yani hamile olduğumu anlamadan hep adet sancısına benzer bir ağrım oldu..doktorum da çocuğun rahme tutunmaya çalıştığını söyledi...İnş iyi haberlerini alırız canım.
![]()
İçimdeki mucizem çok sağol tecrübelerini paylaştığın için, umarım aynı şeyleri yaşıyorumdur. Bu arada bugün hiç ağrım yok ama reglde olamadım henüz, beklemedeyim bugün ve yarın birşey olmazsa kan testi yaptırmayı düşünüyorum. hayırlısı bakalım
merhaba arkadaşlar dün kan tahlili yaptırdım.işallah bebişim geliyo.daha çok yeni.4gün önce idrarda benimde silik çıkmıştı ve adet günümde kahverengi lekeler oluşmuştu şuan yok yarın doktora gidicem işallah herşey yolundadır.merak ediyorum acaba bebeğim yerleştimi diye.biraz kasık ağrım var..