Ankara Aquapark Clup Watercity

T

TİTAN

Forum Okuru
Ankara Aquapark Clup Watercity
aquapark ankara ankara aquapark clup watercity
ankara aquapark, clup watercity, resimleri, adresi, tatil, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler


ankara5-216.jpg



Sevgili melekler,
Ankara'da bulunan Aquapark Clup Watercity ile ilgili tanıtım ve bilgiler şöyle;

Bozkır kenti Ankara’ya deniz keyfini getiriyoruz. 10 yıl önce bu iddiayla yola çıkıldı ve Ankaralılara en güzel tatil ve eğlence mekânı sunuldu.

ankara4-1a2.jpg
ankara3-2f8.jpg


Ankara’nın ilk ve en büyük Aquaparkı olan CLUB WATERCITY AQUAPARK, 64.000 m2 üzerine kuruldu. 10 senedir Ankaralıların hizmetinde olan tesis, çocuk havuzu (450 m2), düşme havuzu (400 m2) ve büyük havuzu (1785m2) olmak üzere toplam 3 havuz, 18 adet kaydırak, tenis kortları, futbol sahası gibi spor etkinlikleri yanında gün boyu yapılan yarışmalar, eğlenceler ve animasyonlarla Akdenizdeki club ve 5 yıldızlı tatil köylerini aratmayan bir mekân haline gelmiştir.

ankara2-30.jpg


Gölbaşı Haymana yolunda bulunan, Ankara’nın merkezine 15 dk. gibi bir mesafede olan CLUB WATERCITY AQUAPARK Kızılaydan sürekli olarak kaldırdığı ücretsiz servisleri ile ulaşım çok daha kolaylaştırmıştır.

CLUB WATERCITY AQUAPARK, sadece bir yüzme havuzu, bir aquapark değil; yaz aylarının sıcak, bunaltıcı günlerinde tatil ihtiyacı olan, eğlenmek isteyen, havuz keyfi yaşamak isteyen, heyecan arayan, dinlenmek isteyenlerin ortak tercihi ve vazgeçilmez mekanı hale gelmiştir.


ankara1-1be.jpg


Bir tatil köyünde aranan her şey CLUBWATER CITY AQUAPARK' da bulunmaktadır. Havuz başında bir şeyler atıştırıp sonra güneşlenmek, serinlemek istediğiniz zaman havuza girmek, havuz keyfi sonrası barda bir şeyler içerek yorgunluk atmak, akşam saatlerinde havuz başında muhteşem restaurant ve bar keyfi yaşamak misafirlerine verilen hizmetin sadece bir kaçıdır.



Adres : Haymana yolu 6 km. Gölbaşı-ANKARA | Telefon : 90(312)498-21-00 | Fax: 90(312) 498-21-09 | E-mail : info@ankaraaquapark.com
 
ben bu yaz gitmeyi düşünüyorum ,bayan gününe gideceğim ama ,30 tl imiş hafta içi ,haftasonu 35 tl ,ama büyük bir yer o para verilir yani ,aqua parkında bağırıp çığırıp stres atasım var hahaha
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst