TTnet İçin Güvenli İnternet Sistemi Nasıl İşleyecek?

T

TİTAN

Forum Okuru
TTnet İçin Güvenli İnternet Sistemi Nasıl İşleyecek?
ttnet güvenli internet nedir güvenli internet kullanımı güvenli internete geçiş güvenli internet hizmeti 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler. İnternet kullanırken aniden ortaya çıkıp sizi yanınızda bulunan çocuklarınıza ya da yakınlarınıza mahcup eden resim ve içeriklerden rahatsız oluyorsanız, bu makalemizi dikkatle okuyun melekler :) Güvenli internet hizmeti bugünden itibaren baçladı. Güvenli internet hizmeti, internette ki sakıncalı site ve konulardan uzak olunması amacıyla düzenlenen bir güvenli internet kullanımı sistemdir melekler :) 22 Ağustos'ta devreye sokulması beklenirken servis sağlayıcıların hazır olmaması sebebiyle 22 Kasım 2011 tarihine yani bugüne ertelenen güvenli internet hizmeti bugün itibariyle başlamış bulunuyor. Güvenli internete geçiş konusunda yapılan düzenleme 28 Temmuz 2010 tarihinde yayımlanan tüketici hakları yönetmeliğinde yer alan bir maddeye dayanıyor. Buna göre kişi eğer isterse güvenli internet kullanma hakkına ücretsiz sahip olabilecek. Bu yazımızda ttnet güvenli internet konusunda ayrıntılara geçiyoruz melekler :)


ttnet-251.jpg



Güvenli İnternet Hizmeti, sizi İnternetteki uygunsuz içeriklerden ve zararlı sitelerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir.

Bilgisayarınıza yazılım yüklemenize gerek yoktur.
Size Aile Profili ve Çocuk Profili olmak üzere iki alternatif sunar.
İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmetini alabilir, istediğiniz zaman profilinizi değiştirebilir, isterseniz bu hizmetten vazgeçebilirsiniz.

İnternet erişiminin sağlandığı hat üzerinde bulunan tüm bilgisayarlar filtrelemenin kapsamına girer.
Nasıl Çalışır?

ADSL hattınız üzerinden, seçtiğiniz güvenlik profili doğrultusunda, filtrelenmesi gereken bir web sitesine erişilmek istendiğinde Güvenli İnternet Servisi özelleştirilmiş bir engelleme sayfası ile kullanıcıyı bilgilendirecek ve sayfanın olumsuz etkilerinden koruyacaktır.

Filtrelemeye taban oluşturan Beyaz ve Kara listelerin kapsamı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) tarafından belirlenmiştir.
Profil Seçenekleri Nelerdir?

Çocuk Profili
Aile Profili

Nasıl Kullanırım?

Varsayılan intenet profiliniz, erişebilecek internet site ve uygulamalarına ait hiçbir bir sınırlamanın ve fitrelemenin olmadığı, mevcut mevzuat kapsamında internete erişimin sağlandığı profildir.

İnternet güvenlik profilinizi görüntülemek, değiştirmek, 6 ay içerisinde yapmış olduğunuz profil değişikliklerini görüntülemek için TTNET Online İşlem Merkezi' ne girmeniz yeterlidir.
 
benim anlamadığım şu arkadaşlar. bu uygulama ücretsiz ama biz şu anda aylık 49 lira ödüyoruz. güvenli internete geçiş yaptığımızda bu aylık internet paramızı ödemeye devammı edicez yoksa internet kullanımı her türlü ücretsiz mi olucak
 
benim anlamadığım şu arkadaşlar. bu uygulama ücretsiz ama biz şu anda aylık 49 lira ödüyoruz. güvenli internete geçiş yaptığımızda bu aylık internet paramızı ödemeye devammı edicez yoksa internet kullanımı her türlü ücretsiz mi olucak

Sayın misafirimiz,
Elbette ki kullanmakta olduğunuz paketin ödemesini yapmaya devam edeceksiniz. Ücretsiz olan bu hizmetten yararlanma hakkınız..:)
 
Geri
Üst