Istihare rüyasini yorumlamak

Selin55

Yeni Üye
Üye
Istihare rüyasini yorumlamak
merhaba arkadaslar

yeni üye oldum bu siteye. yurtdisindan katiliyorum. türkcem zayif oldugu icin simdiden özür diliyorum.
istihareyle ilgili sorum olcakti, yardim edebilirseniz sevinirim. ben istihare'yi yaptim, yalniz namaz kilmadan. istihareye baslamdan yasin suresiini ve diyer sureler okudum.
7 defa yattim istihareye. konu sudur. bazi sebeplerden dolayi sevgilimden ayrilmak zorunda kaldim. yalniz icimden hep bi ses, evlenecegim kisinin onun oldugunu söylüyo.
istihareye yattim, alin yazimin onun olup olmadigini ögrenmek istedim. ilk rüyam karanlikti. anlam veremedim. ikinci defa istihareye yattigimda. yesillikler icinde kosturuyodum. beyaz genis bi merdivandan cikiyodum. güzel bi rüyaydi. 3. istiharede sevdigim kisiyi gördüm. trene binmis gidiyodu. yalniz tren yavas gidiyodu ben pesinden gittim. sonra tren durakladi. sevdigim trenden indi yanima geldi. bana dargindi - konusuyoduk. trenin icine baktigimda, beyaz yastik yorgan vardi. trenin icinde uyuyasiymis. 4. istiharede annemle birlikte sevdigimin evindeyim. tanisma manasiyla gitmisiz. sonra birden annem kayboluyo, sadece ben sevdigim ve onun annesi evdeyiz birde 3-4 kücük erkek cocugu var evin icinde. baslarda sevdigim yine bana dargin, üzerinde siyah gömlek var. sonra siyah gömlegi cikariyo, üstü ciplak geziyo evin icinde, bana sariiliyo. daha sonra yemek yiyoruz, masanin üzerinde birsürü beyaz ekmek görüyorum, yaninda makarna birde tursu. annesiyle tartisiyolar. (sevgilimden ayrilma sebebi annesi oldu). ikisi aglamaya basliyo. bende onlarla birlikte agliyorum. barismalarini istiyorum. annesinin yanina gidip ona sariliyorum. sevdigimide cagiriyorum. 3müz birlikte sarilip aglasiyoruz, sevdigimi annesiyle ben baristiriyorum yani. ben rüyalarima pek anlam veremiyorum. cünki rüyalarimda baslarda bana hep dargin.. ve üzerinde siyah gömlek oldugu icin aklim hepten karisti. yalniz dedigim gibi siyah gömlegi sonradan cikariyodu.. rüyalarimi yorumlayabilen biri varmiii ???? Yardima ihtiyacim var.
 
canım siyah bildiğim kadarıyla iyi olmayacağına işarettir.hem bak bende eski bir ilişkimde annesi yüznden ayrıldım.o zamanlar senin gibi çok üzülüyordum.ama eğer çok istediğin bişey bazen olmuyorsa inan bana vardır bir hayır ki olmamıştır.şuan eviliyim ve o kadar mutluyumki iyiki onunla evlenmemişim.şuan düşündüğümde anlıyorumki rabbim engellemiş.o yüzden hersey kısmet.ama hakkında hayırlısı olsun.bence zamana bırak.hersey rayına oturur.
 
evet cnm, siyahin iyi olmadigini bende duymustum. yalniz o siyah gömlegi sonradan cikarmasi, bi kac önceki rüyamda yesillikler icinde olmam aklimi cok karistirdi.
Allahima okadar cok dua ediyorumki , eger hayirli degilse beni bu yoldan geri cevir diye. ama her nedense icimden hep daha cok dua etmek geliyo. tüm yasananlara ragmen onla tekrar olacagima gercekten cok inaniyorum. tuaf cünki gercekten cok sey yasandi :S
 
evet cnm, siyahin iyi olmadigini bende duymustum. yalniz o siyah gömlegi sonradan cikarmasi, bi kac önceki rüyamda yesillikler icinde olmam aklimi cok karistirdi.
Allahima okadar cok dua ediyorumki , eger hayirli degilse beni bu yoldan geri cevir diye. ama her nedense icimden hep daha cok dua etmek geliyo. tüm yasananlara ragmen onla tekrar olacagima gercekten cok inaniyorum. tuaf cünki gercekten cok sey yasandi :S


canım seni çok iyi anlıyorum.yaşadığın şeyleri inan ben çoktan geçtim.o yüzden sana dedim hayır vardır diye.belki şuan duymak istediklerin bunlar değil ama gerçekler bunlar işte.senin için iyi olacaksa inş rabbim kısmet eder.ama kötü olacaksa bence uzak dursun.ilerde annesi yüzünden sürekli sorun yaşamak daha mı iyi olur.bence biraz sabret.zaten kendinde farkına varacaksın herseyin bi süre sonra.
 
bilmiyorum cnm, dedigim gibi aklim cok karisik. rüyalarimda baslarda hep dargin kirgin bana, ama sonradan normallesiyo bana karsi. mesela trene binip gidiyo , sonra tren durakliyo. yanima geliyo. bi yandan hayra yoruyorum. beyaz yastik yorgan görüyorum. sofrada ekmek görüyorum. sarilip aglasiyoruz. bunlarin anlamlarina hepsine baktim, hepsi güzel seyler. sofrada tursu olmasi & o siyah gömlek haric. allahima yalvariyorum hayirli degilse geri cevir beni bu yoldan diye, ama hala sürekli dua ediyorum dönmesi icin. cünki icimden öyle geliyo. ama bi yandanda siyah gördügüm icin hayirli degildir belki diyorum.
 
şimdiii sen kaderini görmek için yatmışsınn ve sevdiğini görmüşsün demeki kaderin o kişiii siyah gömleği çıkarmış demeki kötü olan şeylerden kurtulacaksınızz yeşillikler içinde olmanda güzel ferahlıktırr

ekmekte rızıktırr rüyan güzel allah hayırlara çıakrsınn çok yatmışın ama 3 defa yataydın yeterliydi kıs :D:D
 
canim cok karisik gormussun.Bence sevgilin iliskinize bi sans daha vercek cunku trenden iniyo tekrar sonra evde sevgilin siyah gomlek giyiyo masada tursu fln darginlik kuskunluk olabilir aglamainizda tekrar ucnuz bas basa verip aglaminz pismanlik olabilir.Aglamak sevinc mutluluk dur derler.valla cok macerali bisey cikmiss :D Allah hayrina cevirsin inslh hakkinda en guzeli en hayirlisi olur
 
bence başta görülen yeşil güzel ve cemoşumunda dediği gibi siyah görmüş hayırsız olacak diye bişey yok o siyahı cıkarmış üzerinden bende kötü şeylerden kurtulacağınıza işaaret bide istihare yaparken namazını kıl mutlaka ve duasını okuduktan spnra konuşmadan kıbleye doğru yat
 
yani basta zorluk cekicem ama sonradan düzelcek gibi bisey...?
kibleye dogru yattim ztn cnm, herseyi kitablarda yazdigi gibi yaptim.. sadece namazini kilmadan. ama namazini kilinca daha etkili oluyomus. birde öyle yapicam.
ayni konu icin tekrar istihareye yatabilirmiyimki ?
 
Geri
Üst