Soğan suyunu kardeşim yapıyor ama yok etmiyor 2 kere ameliyat oldu yine 6 cm kisti var inşallah bu ay hamile kalırım dua edin
inşallah canım rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.Soğan suyunu kardeşim yapıyor ama yok etmiyor 2 kere ameliyat oldu yine 6 cm kisti var inşallah bu ay hamile kalırım dua edin
Mrb arkadaslar hepinizde allah razi olsun🙁elifdam gozun aydn canm rabbim kucana almayida nasb etsin.edam canm sen dis gelkten ne kadar snra adet oldun benm beta 0 oldu ama hale adet olmadm cok korkuyorum bi srn mu var acaba dr kntrlde gel demedi 2. Adetinde yanma gel dedi daha 1. Olmadm
cnm hamileleik nasıl gidiyo sen nasılsınnnSlm aleykum hanimlar herkese...
Bu sabah kan testi yaptim tekrr ve 170 olmus, dr u aradim, tekrar test istedi pazartesiye istedi ama tr ye gideceğimi soyledim, cum'a veya cumartesi yapicam testi. Dr bile inanamiyor, habire test istiyor. Bende dogal olarak endiseliyim, endiseden sevinemiyorum bile. Bekleme surecindeyim.
Kizlar asilama (iliski, bebeğe) hazirlik :
Eşim üç aydir sabah aksam ac karna taze findik yiyor bir avuc.
Esim hep diyordu bu findik ise yariycak kari hakli cikti Vallaha.
Eşim kaynar suyla yikanirdi, bunu ona yasakladim. 38 derece yi gecirmiyo ( su nun derecrsi).
Asilama (iliski) sonrasi en az üç saat sonra yikandim (4saat bekledim) 36 derece suyla yikandim (sicak su spermleri olduruyormus).
Asilama nin ikinci gününde progestan à basladim gunluk bi tane kullandim.
Asilama dan sonra, iki gün sonra tekrar iliski oldu ama sonra bidaha olmadi ( beklemeyi tercih ettim) daha dogrusu göğüslerimde aşiri agri ve sisme baslayinca ilişki ye de önce firsat olmadi, sonrada tuttu galiba diye hissettigim için eşime izin vermedim.
Göğüs agrim bir hafta sürdü sonra oda geçti. Sonra adet belirtilerim başladi ama hafifti. Sonra 12. Ve 13. Cu gunleri evde test yaptım ikiside negatif cikti. 15. Ci gün kan testi yaptim ve mucize haberi aldim 62 cikti sonuç. Bu sabah yine test yaptım ve 170 cikti. Dr u aradim ve dediki pazartesi gunu tekrar test yap dedi. Bende cumartesi tr ye gidiyoruz erken den yapsam Olurmu dedim, tamam dedi.
Dr bile inanamiyor habire test istiyor.
Kizlar diger msj silinmeseydi iyiydi ya, çok güzel yazmistim dualar etmistim. Simdi gozlerim kapaniyo cok uykum var.
Rabbim hayirlisiyla muradinizi versin insaallah
Asya ceylin stres yaptıysan adetini engeller canım ondanda olmamış olabilirsin allah yardımcımız olsun[/QUOT
inşşş cnm bende bu ay cektirdim rahim filmi iinşşşş nu ay kavusuruz bebişlerimizeeElfidam cokk sevindimm banada umut oldun.Rabbim sagliklica kucağına almayida nasip etsin. Kızlar şuan adetin ve hsg cekincektim.bittiği zaman dua edin bi senedir erteliodum kendiliğinden olur belki diye sabır gerektiren bir surece giriyorum.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizlerde inş hayirlisiyla..(amin)
İnş. Canım şifa olsun inş hepimize iyi gelsin..inşşş cnm bende bu ay cektirdim rahim filmi iinşşşş nu ay kavusuruz bebişlerimizee