0.Facebook Avea Giriş Ayarları

M

Misafir

Forum Okuru
0.Facebook Avea Giriş Ayarları
0.Facebook Avea Girilmiyor
0.Facebook Avea Giriş Ayarları



Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda sizler için ve 0.Facebook Avea Giriş ayarları hakkında bilgi edinmek isteyen misafirlerimiz için, 0.Facebook Avea Giriş ayarları hakkında ki bilgilere yer veriyoruz.

avea-253.jpg



Eğer hattınız Avea ise ve 0.facebook.com sitesine bağlanma sorunu yaşıyorsanız işte yapmanız gerekenler.

Cepten Facebooka giremiyor iseniz cep telefonunuzun internet ayarları yapılmamış demektir. Bunun için AVEA’dan WAP/GPRS ayarlarını yapmanı gerekmektedir. Bunun için müşteri hizmetlerini ( 444 1 500 ) arayabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise kısa mesaj ( SMS) ile ayarları telefonunuza istemek. Bunun için yapmanız gereken

Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP, DATAWAP, MOBILVIZYON, MMS, BASKONUS veya INTERNET yazarak 5555‘a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir. Servisten alınan her ayar 0,79 TL ile ücretlendirilirdiğini bilmeniz de fayda var. Ayarlarınızı kaydederken kayıt esnasında pin kodu sorulması durumunda 500 ya da 5000 olarak PIN kodu girişinizi yapabilirsiniz. Ayarlarınızı, Avea İletişim Merkezlerine talebinizi ilettikten sonra sistem üzerinden size gönderilen SMS’i onaylarak da alabilirsiniz ve cihazınıza yükleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst