07 HAZİRAN Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
07 HAZİRAN Günlük Burç Yorumları
Koç
21 Mart - 19 Nisan
Kendinizi çok aktif olmaya zorlamamalısınız. Pek çok davetin birarada olması hepsine katılmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Sizin için en önemli olanlarını saptamalı ve planlı hareket etmelisiniz.
Birlikte olduğunuz insan evde oturmak isteyeceğinden aranızda biraz tatsızlık çıkabilir. Bırakın onu bugün evde otursun, belki aklı başına gelir.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Kardeşlerinizin maddi problemlerini, sıkıntılarını öğrenmek sizi çok üzebilir. Muhakkak yardımcı olmalısınız. Ama onları suçlamamaya da gayret etmelisiniz. Herkesin sizin kadar tutumlu ve hazırlıklı olmasını bekleyemezsiniz.
Bugün kendinizi yalnız hissetmeniz söz konusu. İçinizdeki soğukluğu giderebilmek için belki de gerçek duygularınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
Bugün hakikaten çok güçlüsünüz. Cinsel dürtülerinizin yoğunluğu şaşırtıcı bir düzeye ulaşmış durumda. Bu enerjinizi kontrol etmeniz ve bir şekilde açığa vurmanız huzurunuz için gerekli.
Ataklığınız ve bugün inisiyatifi hiç elinizden bırakmak istememeniz sevgilinizi de şaşırtabilir. Bırakın şaşırsın, her zaman sakin olacak değilsiniz ya?

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
Buram buram aşk kokan bir Cumartesi sizi bekliyor. Bu sıralarda ikili ilişkilerdeki başarı şansınız çok yüksek. Aileniz aracılığıyla tanıyacağınız bir insandan beklemediğiniz kadar etkilenebilirsiniz.
Sevgilinizin kişisel problemlerini ciddiye almanız gerekli. Esprili oluşunuzdan çok memnun ama, sizden ara sıra ciddiyet de bekliyor, unutmayın.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Oldukça tempolu bir haftasonuna hazır olmanız gerekli. Eğer gününüzü programlamazsanız, oradan oraya koşuşturmaktan enerjinizi ziyan edebilirsiniz. Bir de sonuca ulaşamamak cabası olarak yanınıza kalır.
Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiyle detaylı bir şekilde konuşmaya fırsatınız olabilir. Her zamanki nezaketinizle yine istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
Çok eğlenceli ve neşeli bir haftasonu sizi bekliyor. Hayalini kurduğunuz bir deneyimi gerçekleştirme fırsatını bulmak sizi çok mutlu edecek. Yeni tanıyacağınız insanlardan büyük bir keyif alacaksınız.
Bu aralarda romantik yanınız çok kuvvetli. Belki bunu fırsat bilerek, onun da arzuladığı duygusallığı ona yaşatabilirsiniz.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Ailenize normal gelen ama sizin hassasiyet göstererek incindiğiniz davranışlar konusunda biraz daha esnek olmalısınız. Unutmayın ki onlar sizin aileniz ve iyi niyetlerinden şüphe bile duymanız gereksiz.
Birlikteliğinizde kaynağını ailevi problemlerden alan küçük bir huzursuzluk yaşamanız ve sevdiğiniz kişiyle tartışmanız söz konusu. Duygularınızı denetim altına almanız ve mantıklı davranmaya çalışmanız gerekli.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Şehir dışına çıkma ve tanıdığınız insanları ziyaret edebilme şansınız olacak. Hem özlediğiniz insanlarla birarada olmak, hem de şehrin sıkışıklığından, gürültüsünden uzaklaşmak size çok iyi gelecek.
Sevdiğiniz insanın bugün uzaklardan alacağı bir haber endişelenmesine neden olabilir. Onu en kolay sakinleştirecek insanın siz olduğunu unutmamalısınız.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Bu aralarda maddi konulardan uzaklaşmak istemeniz normal. Bu alanda karar almak, düşünerek enerji ve zaman harcamak istemiyorsunuz. Yine de kendinizi disiplinli olmak konusunda kontrol etmelisiniz.
Aşk yaşantınıza renk katmaya ihtiyacınız var. Sahip olduğunuz kişisel yeteneklerinizle değişiklik yapabilirsiniz aslında.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Haftasonunda kendinizi her zamankinden daha halsiz hissedebilirsiniz. Tüm haftanın stresini ve yorgunluğunu üstünüzden atmak için, güzel bir uykuya ve sukünete çok ihtiyacınız var.
Sevgilinizle ilişkilerinizi gözden geçirmek ve bir karara varmak için hiç de uygun bir günde değilsiniz. Duygularınızla hareket ederken, sonradan pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Evden çıkmamak için bin türlü bahaneniz olabilir. Madem öyle zorlamayın kendinizi. Ama meşgul olacak bir şeyler bulmalısınız. Düşüncelere dalmak, sizi depresyona yaklaştırabilir.
Duygusal paylaşımlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bugün kendinizi onun şefkatli ellerine bırakmanın tam zamanı.


Balık
19 Şubat - 20 Mart
Cumartesi günü olmasından faydalanarak, arkadaşlarınızı ziyaret etmeli ya da onları size davet etmelisiniz. Hep birarada olmak, beraberce yemek yemek, müzik dinlemek ve hoş sohbetler keyifli anlar geçirmenizde çok etkili olacak.
İdeal davranışlarınız ilişkinizin çok güçlenmesini sağlayacak. Sevgiliniz sizin çabalarınıza geç cevap veriyor olsa bile, sakın siz ümidinizi yitirmeyin.
 
Geri
Üst