10 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
10 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları
burçlar günlük burç yorumları 10 ekim pazartesi Günü Günlük Burç Yorumları 10 ekim burç yorumları 10 ekim 2011 günlük burç yorumları 10 ekim 2011 burç yorumu 10 ekim günlük burç yorumları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Haftanın ilk günü 10 Ekim Pazartesi gününe günlük burç yorumunu okuyarak başlamak isteyenlere özel 10 Ekim günlük burç yorumları karşınızda...


burclar-197.gif


Koç Burcunda Bugün

Çevrenizle olan iletişiminizde uyumlu ve yapıcısınız. Öte yandan ilişkinizde "güvenilir" yönünüz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda ise yoğun bir gün sizi bekliyor. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz haftanın ilk gününde...

Boğa Burcunda Bugün

Bulunduğunuz sosyal ortam içerisinde karakteristik özelliklerinizin farklı oluşuyla ön planda olabilirsiniz. Enerjik ve dışa dönük oluşunuzla dikkat çekecek ve ortam içerisinde bazı konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler Burcunda Bugün

Bugün çevrenizde olup biten bazı olayları uzaktan meraklı bir şekilde izleyebilirsiniz. Yaşanan olaylara dahil olmak istemeyebilirsiniz. Ailenizi ihmal ettiğiniz bu dönemde onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Yengeç Burcunda Bugün

Bugün aile içinde sorumluluklar alabilir bu sayede kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Öte yandan kendinizi bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız bir haber enerjinizi ve ruh halinizi olumlu yönde etkileyecek.

Aslan Burcunda Bugün

Gün boyunca arkadaşlarınızla olumlu ilişkiler içerisinde olabilirsiniz. Onlara yeni öğrenmiş olduğunuz bazı haber ve gelişmeleri aktarabilirsiniz. Oldukça aktif ve hareketli olacağınız bugünde insanlarla olan iletişiminiz oldukça sıcak.

Başak Burcunda Bugün

Bugün iş hayatınızla ilgili bazı konularda oldukça meraklı bir tavır takınabilir, sizinle ilgisi olmayan konuları bile öğrenme telaşı içerisine girebilirsiniz. Öte yandan maddi konular ön plana çıkabilir ve daha çok kazanmak isteyebilirsiniz.

Terazi Burcunda Bugün

Bugün sıkılgan bir ruh halinde olabilirsiniz. Duygusallığınızın arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde biraz daha yumuşak başlı olmalısınız. Hayatınızda köklü ve önemli değişikliklerin meydana geleceği dönemdesiniz.

Akrep Burcunda Bugün

Kendinize olan güveniniz oldukça yüksek. Riskli işler yapabilir ya da bütçenizi aşan yatırımlara girebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı sert bir tutum içerisinde olmaktan kaçınmalısınız. Sinirlerinize hakim olmalısınız. İş yerinizle ilgili beklentilerinizin arttığı bir dönem.

Yay Burcunda Bugün

Güne neşe içerisinde başlayabilirsiniz. Evliyseniz çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir, evli değilseniz sevdiğiniz kişiyle birlikte yoğun paylaşımlar içerisinde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınızda her şey beklediğinizden daha iyi gidiyor olabilir!

Oğlak Burcunda Bugün

Bugün iş ortamınızda gereksiz bir gerginlik olabilir. Bu durum sizi rahatsız edecek. Öte yandan sıkı bir çalışma gerektirecek bir projeyi üstlenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınız giderek artıyor. Bu yoğunluğun meyvelerini toplayacaksınız.

Kova Burcunda Bugün

Değişken bir ruh halinde olabilir, hızlı ve girişken davranabilirsiniz. İlişkinizde yaşanacak sürpriz gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz. Öte yandan işinizde çoğunluk karşıtı fikirlerinizi açıkça dillendirebilirsiniz.

Balık Burcunda Bugün

Bugün aldığınız bazı yeni kararlar aile ortamında gerginliklere neden olabilir. Gizli ve mistik konulara ilgi ve merak duyduğunuz bu süreçte kendinizi yenileme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak merakınızın aşırıya kaçmamasına özen gösterin.
 
Geri
Üst