12 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
12 Ekim 2011 Günlük Burç Yorumları
burçlar günlük burç yorumları 12 ekim çarşamba Günü Günlük Burç Yorumları 12 ekim burç yorumları 12 ekim 2011 günlük burç yorumları 12 ekim 2011 burç yorumu 12 ekim günlük burç yorumları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
12 Ekim Çarşamba gününe günlük burç yorumunu okuyarak başlamak isteyenlere özel 12 Ekim günlük burç yorumları karşınızda melekler...


burc-277.gif



Koç Burcunda Bugün

Koçlar gün içerisinde sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Alacağınız bu haberler sizi harekete geçirebilir. Öte yandan sağlık konularında bazı gelişmeler sizi bekliyor. Kendinize dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Boğa Burcunda Bugün

Anaç ruhlu Boğalar çevrenize karşı beslediğiniz sahiplenme ve yoğun sevgi karşılığını bulabilir. Gün boyunca mutlu ve huzurlu olabilirsiniz. Yakınlarınızdan yeni haberler alabilir, sizinle ilgili yeni gelişmeleri yakınlarınıza anlatabilirsiniz.

İkizler Burcunda Bugün

Gün boyunca maddi konularla uğraşabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları korumak isteyebilirsiniz. Öte yandan duygusal açıdan endişeli olabilir, kendinizi hırpalayabilirsiniz. Yaşadığınız olayları oluruna bırakmalısınız.

Yengeç Burcunda Bugün

Bugün hayatınızla ilgili alacağınız kararlarda içgüdülerinizi dinleyeceksiniz. Öte yandan çevrenizle olan ilişkilerinizde tavırlarınıza daha fazla dikkat edebilirsiniz. İlişkinizde ise yeni bir dönem sizi bekliyor.

Aslan Burcunda Bugün

Duygusal açıdan yoğun ve kırgınsınız. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. Kendinizi mutsuz ve çaresiz hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir adım attığınız dönem.

Başak Burcunda Bugün

Arkadaşlarınızla birlikte olacağınız bir gün sizi bekliyor. Onlarla olan ilişkileriniz oldukça sıcak ve samimi. İş hayatınızda ise yoğun iş temposu sizi yorgun düşürebilir ve hayata karşı isteksiz bir tavır takınabilirsiniz.

Terazi Burcunda Bugün

İşinizle ilgili hareketlilik devam ediyor. Yeni yaşanacak bazı gelişmeler sizi biraz zorlayabilir. Ancak azimli tavrınızla bu durumu aşacaksınız. Öte yandan aşk hayatınızda istemediğiniz bazı gelişmeler yaşayabilir, üzülebilirsiniz.

Akrep Burcunda Bugün

Duygusal açıdan oldukça yoğun olduğunuz bir gün. Sevdiğiniz kişiyle hoşlandığınız aktiviteler yapmak sizi keyiflendirecek. Öte yandan kariyerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamak moralinizi bozabilir.

Yay Burcunda Bugün

Günlük işlerinizle uğraşırken keyifli ve istekli olacaksınız. Öte yandan gün içerisinde eğitiminizle ilgili bir karar alabilir ve bu doğrultuda harekete geçebilirsiniz. Belli olmayan bazı konular size sıkıntı vermeye devam ediyor olabilir.

Oğlak Burcunda Bugün

Gün boyunca evliliğinizle ilgili konularda duygusal ve kırılgan bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Bu tavrınız sorunların daha fazla büyümesine neden olabilir. Sakin kalmalı ve yaşadığınız sorunlara çözüm aramalısınız.

Kova Burcunda Bugün

Bugün iş hayatınızda oldukça yoğun bir gün sizi bekliyor. Günlük işlerinizi yaparken sıkılabilir ve isteksiz bir ruh haline girebilirsiniz. İşlerinizi ertelememeye dikkat edin. Öte yandan aşk hayatınızdaki enerjiniz üst seviyede!

Balık Burcunda Bugün

Gününüzün büyük çoğunluğunu eğlenerek geçirebilirsiniz. Çevrenizle iç içe olduğunuz bu günde oldukça enerjik ve aktifsiniz. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle birlikte yaptığınız bireysel harcamalarda dikkatli olmanızda yarar var.
 
Geri
Üst