benm adetim 9 gün gecikti. kimseyle bişeyde yaşamadım ne olabilir acaba
kızlar benım adetım bugunle beraber 12 gun gecıktı ıdrar testı yaptım ıkı kere negatıf ama karnımın altında bır sertlık var oncekı hamılelıklerım de oldugu gıbı bır belırtım yok sadece merdıven falan cıkınca kalp carpıntım cok oluyor acaba yenı oldugu ıcın ıdrar testın de cıkmamıs olabılır mı???
Canım peki bu geç döllenme dediğin yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğin zaman mı yoksa adetinin gecikme dönemlerinde ilişkiye girdiğinde mi oluyorkizlar benm adetim 15 gun gecmesine ragmen kan testi negatif cikyodu.idrar testide oyle.ve 24.gun pozitif cikti.sanirim gec dollenme oldu.
Canım peki bu geç döllenme dediğin yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğin zaman mı yoksa adetinin gecikme dönemlerinde ilişkiye girdiğinde mi oluyor