15 yaşındaki genç kız neden intihar etti?

zuzumm_

Daimi Üye
Üye
15 yaşındaki genç kız neden intihar etti?
gamze inceismail trabzon boztepede intihar trabzon boztepe intihar trabzonda eden gamze trabzonda eden kız
Artık bu konuları görmek insanları etkilemiyo.Heryerde feci ölüm haberleri.Biri artık buna dur desin.Yada anneler babalar çocuklarına sahip çıksın yoksa bütün genç kızlara yazık oluyo :(

Genç kızın sır intiharı!

15 yaşındaki genç kız, 5. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağı atlayarak intihar etti





Trabzon'da 15 yaşındaki genç kız, 5. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağı atlayarak intihar etti. Genç kızın erkek arkadaşı yüzünden intihar ettiği iddia edildi.

Trabzon'un Boztepe Mahallesi Ecdat Sokak'ta oturan Gamze İnceismail (15), bugün annesinin evde olduğu sırada 5. katta bulunan evlerinin balkonundan atladı. Beton zemine çakılan genç kız, komşularının çağırdığı ambulans ile ağır yaralı olarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen genç kız hayatını kaybetti.

Gamze İnceismail'in M.A. (20) adında bir erkek arkadaşı olduğu, bu kişinin uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ve genç kızı da uyuşturucuya alıştırdığı iddia edildi. Genç kızın intihar etmeden 1 gece önce ağlayarak eve geldiği ve suratında darp izi olduğu ifade edildi. Genç kızın, ailesinin ısrarlı sorularını cevapsız bırakarak bir şey söylemediği öğrenildi.

İddialar üzerine polis, genç kızın sevgilisi M.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.

Gamze İnceismail'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
yazikk insanlik bumu yaaa

yazik okudum cok üzüldüm bu olay acaba ne zaman oldu ya erkeklerr neden hep genc kizlari kandirmak zorunda kaliyorlar yaa bana yardimci tüm genc kizlara yardimci olursanis sevinirim
 
Allahım ya çok kötü birşey 15 yaşındaki bir kızın uyuşturucu içmesi ve sürüklenmesi anne babaların suçu tabikide var ama böyle olay olmamsı lazımdı yazık geride bıraktığı kişilere yazık !!
 
Geri
Üst