merhaba melekler ben 28 yasında adet düzensizligi olan birisiyim bu genç kızlıgımdan beri böyle evlenincede hep böyle devam etti 6 ayda bir 4 ayda bir adet oluyorum doktora gidiyorum tahlillerde bir sorun yok diyorlar bana ya dubhaston yada farlutal verip gönderiyorlar neyse 7 yasında bir kızım var ikinci bebek istiyoruz martın 15 inde adet oldum yumurtlama günlerinde ilişkiye girdiğimi düşünüyorum tabi yanlış hesaplamadıysam😀 şimdi ben hamile kalıp kalmadıgımı anlamak için bu ayın kacında gebelik testi yapayım arkadaşlarım bekle daha erken diyorlar adet gününü 10 gün geçsin öyle belli olur diyorlar hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum 4 aydır deniyoruz ama olmadı ikinci bebegime hamile kalmak istiyorum meraktan catlıyacagım ama tek çizgi cıkmasındanda korkuyorum 4 aydır yaptıgım test 30u gecti ama yok bazı arkadaşlar senin cocugun olmaz deyip korkutuyorlar adet düzensizligim var diye hamile kalmış isem ilişkiden kaç gün sonra belli olur hamile kalıp kalmadıgım eczaneden test alsam cıkarmıki ne olur cıksın ya hayırlısıyla tabiyki benim için hayırlı degilse olmasın ne yapalım rabbim ne takdir ettiyse cevap yazın oldumu meleklerim şimdiden tşk ederim hepinize