Likapam
Paylaşımcı Melek
Düğün ne zamanİçinden de gitsin ablam sonuna kadar haklısınız haklısın
Düğün ne zamanİçinden de gitsin ablam sonuna kadar haklısınız haklısın
Seneye ablacım yani 2020 sonu gibi keza ben o zamana kadar yasamamDüğün ne zaman
Sene sonunu beklemeSeneye ablacım yani 2020 sonu gibi keza ben o zamana kadar yasamam
Neden abla hamile kalicaksin diceksin dimiSene sonunu bekleme
Şimdi olmasa bile böyle giderse yakında kalırsınNeden abla hamile kalicaksin diceksin dimi
Şuan ihtimal yüksek dimi abla biliyorumŞimdi olmasa bile böyle giderse yakında kalırsın
Şimdilik yok canımŞuan ihtimal yüksek dimi abla biliyo
Abla şuan yaptıklarımın onca korkumun onca korkuyu yaşamanın üstüne bunu yaşamam demek kendi sonumu kendim.hazirlamak demek ama abla ben 26 yaşındayım 6 senedir antidepresan kullanıyorum değil ailemin beni sevmesi değerleri bile yok evet bu bı bahane değil biliyorum ama böyle olunca hep dışarı yönelip hataya yoneliyorsun ben kalkıp anneme babama bı gün kendim de o gücü bulursam ya bı arabanın önüne atlicam yada biyerden aşağı birakicam kendimi dedigim de sadece gülüp geçiyorlar benim.boyle bosluklarim var ablaŞimdi olmasa bile böyle giderse yakında kalırsın
Deli olma kız intihar çözüm değil ama biliyosun bu işin garantisi yok yarın bi gün ayrılırsa ne yapacanAbla şuan yaptıklarımın onca korkumun onca korkuyu yaşamanın üstüne bunu yaşamam demek kendi sonumu kendim.hazirlamak demek ama abla ben 26 yaşındayım 6 senedir antidepresan kullanıyorum değil ailemin beni sevmesi değerleri bile yok evet bu bı bahane değil biliyorum ama böyle olunca hep dışarı yönelip hataya yoneliyorsun ben kalkıp anneme babama bı gün kendim de o gücü bulursam ya bı arabanın önüne atlicam yada biyerden aşağı birakicam kendimi dedigim de sadece gülüp geçiyorlar benim.boyle bosluklarim var abla
Hangi işin garantisi yok ablam gebe kalicagimin miDeli olma kız intihar çözüm değil ama biliyosun bu işin garantisi yok yarın bi gün ayrılırsa ne yapacan