bende buraya alışamadım hiççç, sayfada çok reklam var ya.
aynennn ben bizim mekanı özledimm
bende buraya alışamadım hiççç, sayfada çok reklam var ya.
kızmak mı hem de sana, hiç olabilirmi canım benimmmmmmm. iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorummmm.
ronyacım benim tek belirtim göğüslerdeki ağrının olmamasıydı.
saol ronyam iyim canım sen nasılsın??? bebişimiz nasıl dermişim :bebeğim::bebeğim:melisela canişkommm nasılsın
ay ne bilemm kuzum yok akıntı olurmuş yok kasık ağrısı olurmuş diyolarya
aslında herkeste başka olurmuş ama
insan yinede kendini dinliyor
canım anlarsın aslında oğluşunla kıyaslarsan .... kesinlikle herkesde belirti aynı oluyo kimisi adet olacağını sanırken hamile kaldığını öğreniyo....ay ne bilemm kuzum yok akıntı olurmuş yok kasık ağrısı olurmuş diyolarya
aslında herkeste başka olurmuş ama
insan yinede kendini dinliyor
benimde şişmedi kız acaba olabilirmi kızlar canım sıkıldı kayınvalidem gelimoş yarın köyden canım sıkıldı midem bulandı elim ayagım bihoş oldu oooffffffffff işin yoksa çık evini temizle şimdi
saol ronyam iyim canım sen nasılsın??? bebişimiz nasıl dermişim :bebeğim::bebeğim:
ya size sorayım bari, ekine sordum ama görmedi sanırım..şimdi ben 29günde bir adet oluyorum hesaplama nasıl oluyor yumurtlama günüm ne zamana denk geliyor sizce?
ekin 25 günde adet olan bir arkadaş için 25-14 = 11. gün demişde..bende 29undan 14ümü çıkarmalıyım??? o zaman 15 oluyor dimi benimde ???
canım altlı üstlümü oturuyorsunuz
saol ronyam iyim canım sen nasılsın??? bebişimiz nasıl dermişim :bebeğim::bebeğim:
ya size sorayım bari, ekine sordum ama görmedi sanırım..şimdi ben 29günde bir adet oluyorum hesaplama nasıl oluyor yumurtlama günüm ne zamana denk geliyor sizce?
ekin 25 günde adet olan bir arkadaş için 25-14 = 11. gün demişde..bende 29undan 14ümü çıkarmalıyım??? o zaman 15 oluyor dimi benimde ???
ay kıyamam canım oglunda hatırlamıyomusun ben unutmuşum ozaman kendimi hiç dinlememiştim 🙁
canım anlarsın aslında oğluşunla kıyaslarsan .... kesinlikle herkesde belirti aynı oluyo kimisi adet olacağını sanırken hamile kaldığını öğreniyo....
sende öyle olursun inşallahhhh.
evet canım maleseefffffffff diyorum anlıyosundur umarım 🙁