diğer topikte bir gelişme varmı?
allah mı söyletiyo🙂
Aşkım sen iyi ol gerisi mühümdeğil🙂
ahhhhhhhhh yağmurunun halini bir bilsen🙁
canımya öyleyim dimi🙂
buda güzel ,napiyım güzül güzel giyip takıştırmayı sewiyorum🙂
hoşbukduk🙂))nasılsın birtanem
aldım tatlım ama çoktatsız haberlerde duydum🙁
Kızlar bugümn iki kötü haber aldım oysa günün ne güzel başlamıştı🙁
Birincisi eşimin fsh değeri 4.81
İkincisi bu beni çok üzdü anneannem vefat etmiş,gözlerim sızlıyo şu an ,annemleri uçakla uğurladık çokk sewerdim anneannemi🙁((
ben iyiyim canım ama hayırdır ne tatsız haberleri
Kızlar bugümn iki kötü haber aldım oysa günün ne güzel başlamıştı🙁
Birincisi eşimin fsh değeri 4.81
İkincisi bu beni çok üzdü anneannem vefat etmiş,gözlerim sızlıyo şu an ,annemleri uçakla uğurladık çokk sewerdim anneannemi🙁((
ben iyiyim canım ama hayırdır ne tatsız haberleri
canım başın sagolsun allah taksiratını affetsin mekanı cenet olsun 🙁
birini kaybetmek o insanın artık nefes almadığını bilmek ,ne derin bbbir boşluk açıyor insanın içinde ,canım benim ne sessiz bir kadındı,onu şimdiden çok özledim🙁((((Şuan ağlıyorum gözyaşlarımdan göz kenarlarım aşındı feci şekilde sızlıyo,beni bir görseniz tanıyamazsınız🙁
dostlr saolsun ,canlarım iyiki varsınız ,yatarım şimdi zaten ,ama benim kötü bir huyum var üzüldüğüm zaman kendimi işe weririm ,tüm mutfağı ,bbanyoları temizledim ,çamaşırsuyuyla🙁
başın sağolsun allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah.sende benim gibi annannecisin galiba.eşinin sonucu içinde hayırlısı olsun canım siz tedsaviye başlayalı ne kadar olduki
dostlr saolsun ,canlarım iyiki varsınız ,yatarım şimdi zaten ,ama benim kötü bir huyum var üzüldüğüm zaman kendimi işe weririm ,tüm mutfağı ,bbanyoları temizledim ,çamaşırsuyuyla🙁