inşallah olıur canım ya
proxeed din 6. kutusundayız tekrar almak zorunda kalmayız inşallah
mery canım senin nekadar kaldı geri sayıma??inşallah birdaha almazsın bu ay müjdeyi verirsin bize

inşallah olıur canım ya
proxeed din 6. kutusundayız tekrar almak zorunda kalmayız inşallah
benziyo ama yukarda yazdım. benimki günlük ped falan dolmuyo çok az sonra adetle bitiyo.arada olmuyor yani adet öncesi 4 gün sonra adet ve bitiyovalla canım benim kanamam oluyordu da...aslında ben de bu sorun bekarlıktan beri var. yumurtlama kanamsı diyordu doktorlar. ama son bir kaç ayda yoğunluğu artmıştı ve polip teşhisi kondu. geçen ay ameliyat oldum.bakalım bu ay ne olucak, merakla bekliyorum. adetten 4-5 gün sonra lekelenme şeklinde kanama, ama günlük ped doluyor diyebilirim bazı günler. 2-3 gün sürüyor. sonra adetten 2-3 gün önce yine lekelenme başlıyor. ilk aylar ben de yerleşme kanamsı falan sanmıştım.ama 2-3 ay arka arkaya olunca olmadığını anladım.
mery canım senin nekadar kaldı geri sayıma??inşallah birdaha almazsın bu ay müjdeyi verirsin bize
var bana daha canım bu gün 16, gündü ama sogan küründen yumoş erken büyüdü ve erken çatladı bence
sanada çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşursun ve bebişlere de😱rkide:😱rkide:😱rkide:valla canım benim kanamam oluyordu da...aslında ben de bu sorun bekarlıktan beri var. yumurtlama kanamsı diyordu doktorlar. ama son bir kaç ayda yoğunluğu artmıştı ve polip teşhisi kondu. geçen ay ameliyat oldum.bakalım bu ay ne olucak, merakla bekliyorum. adetten 4-5 gün sonra lekelenme şeklinde kanama, ama günlük ped doluyor diyebilirim bazı günler. 2-3 gün sürüyor. sonra adetten 2-3 gün önce yine lekelenme başlıyor. ilk aylar ben de yerleşme kanamsı falan sanmıştım.ama 2-3 ay arka arkaya olunca olmadığını anladım.
çalışmalar devam ediyo yani.kaç günde bitiriyosunuz çalışmaları ben 20 .kesiyorum artık benimde 11.günüm
inşalla canım. hepimiz.sanada çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşursun ve bebişlere de😱rkide:😱rkide:😱rkide:
valla ben pek anlayamıyorum bu yumoşun spermle buluşturulmaya çalışma dönemini bana kalsa bitti ama bilmiyomki
ekin canım hoşgeldin sende ne var ne yok?