esilanur sen kırmızıları görmeden ümidini kaybetme tatlım belli olmaz
hayırlısı merim ronyam hepimiz için nediyelim
esilanur sen kırmızıları görmeden ümidini kaybetme tatlım belli olmaz
canım size bişey olmamışya bende acemiyim güzelce sürüyorum yokuşta çıkarken arabayı kaldıramıyorum o yüzden benimki müsade etmiyo sürmeme gelirsin arkadan iteklersin diyom olur diyo otomatik şart bayan için kanatımca
canım hamile kalmak için dua yaz çıkıyo ben okudum hepimiz için allah kabul etsin kızlar bişey sorucam meryem suresini okudum 41 ker bugün bitti de 3gün oruçda varmış bilen varmı beni aydınlatsın
onu nasıl becerdim bende çok stop ettirirdim ama çok şükür öyle bir durum yaşamamıştık
ayy bende sanırım yine psikolojik ama kasık ağrısı var
adet olcak gibi
ya ben 3 aydır uğraşıyorum yarım debrıaj yapmayıda biliyorum ama eşim sinir ediyo beni heyecan yapıp kaydırıyorum bazen arabayı boş yolda çok rahat dik yokuşlarda kalkıp durabiliyorum ama tirafikte biraz zorlanıyorumkızlar bende neler çekmiştim öğrenene kadar hele o kavramayı nasıl zorlanıyordum
arabayı yokuş yukarı asla kaldıramıyordum
ama insan zamanla öğreniyor
ilk pc nin başına oturduğumda sadece tuşlarını okşuyordum
ama zamanla karanlıkta bile yazar olduk
emin değilim ama bende duymuştum öyle bişey bi bakıyım bulursam yazarım sana
ya meryem suresini ben kitaplarda bulamadım netten buldum evde yazıcı yok bende yazdım kağıda ordan okuyorum bazen
sen de hangi kitap var meryem suresinin olduğu
kızlar bende neler çekmiştim öğrenene kadar hele o kavramayı nasıl zorlanıyordum
arabayı yokuş yukarı asla kaldıramıyordum
ama insan zamanla öğreniyor
ilk pc nin başına oturduğumda sadece tuşlarını okşuyordum
ama zamanla karanlıkta bile yazar olduk
Merhaba tüm kızlarrrrrrrrrrr
Eminecim senin siklus 25 gün.25-14=11. gün muhtemelen yumurtlamışsındır bende öyle yumurtluyorum 11.gün çift çizgi ama ogün dahil 3 gün çalışıyoruz.
canımmmm hoşgeldin, napim isim veremedim ancak okadar söyleyebildim, inş o taraf bulmaz bizi 🙂)ben antalyalı
akşam epey bir korkuttum ama neyse
melisela ya çok teşekkür ederim bana nerde oldugunu söylemedi ama ben bulurum
bende bu kızların hepsi nereye gitti diyodum
canım kuranı kerimde var 16 cüzü buluyosun 2 yaprak arkası 7 sayfa canım sana zahmet bak be oruç tutuluyorsa 3 gün oruç tutucam