2008/2009 senesi en son moda gelinlikler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2008/2009 senesi en son moda gelinlikler
modacıların isimleri son moda gelinlikler modacı isimleri son moda isimler bu senenin kıyafetleri
Son moda gelinlik modellerinin tasarımcılar tarafından sunulduğu Gelinlik Moda Haftası genelde modanın üvey evladı muamelesi görür. Yeni model gelinliklerin gözler önüne sunulduğu bu etkinlikle ilgili yorumların bir kısmı da genel de haksız değildir.
Bütün o parlak beyaz satenler, bir süre sonra birbirinden farksız görünmeye başlar. Yaratıcılıktaki eksiklik, ağır işlemelerle kapatılır. 2008 yılında ise gelinlikte yüksek moda kımıldanmaları başladı. Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Monique Lhuillier, Elizabeth Filmore ve Reem Acra gibi tasarımcılar her zamanki formüllerden farklı, ilginç gelinliklerle karşımıza çıktılar. Oscar de la Renta zerafet ve kadınsılık odaklı bir çeşitlilik sunarken, Carolina Herrera gerçek masallardan çıkma gelinlikler, Reem Acra ise tarz sahibi sade modellerle öne çıktı.
Sizler için farklı kaynaklardan bu modacıların 2008 Sonbahar, 2009 Kış için hazırladıkları gelinlik modellerine ait resimleri bir araya getirdik.
Eğer, düğününüze hazırlanıyorsanız, boyundan askılı, balon, belden kuşaklı, çiçek desenli, katlı, dantelli, sade, göğüs dekolteli, roma tarzı, sırt dekolteli, straplez, transparan kollu olmalarıyla öne çıkan bu gelinliklerden biri mutlaka zevkinize hitap edecektir.
askili-gelinlik.jpg
balon-gelinlik1.jpg
belden-kusakli-gelinlik.jpg

boyundan-askili-gelinlik.jpg
cicek-desenli-gelinlik.jpg
cicekli-katli-gelinlik.jpg

dantelli-cicekli-gelinlik.jpg
dantelli-gelinlik.jpg
duz-saten-gelinlik.jpg

gogus-dekolteli-gelinlik.jpg
kapali-gelinlik.jpg
kollari-islemeli-gelinlik.jpg

kolu-transparan-gelinlik.jpg
modern-gelinlikler.jpg
renkli-cicekli-gelinlik.jpg

roma-tarzi-gelinlik.jpg
sirt-dekolteli-gelinlik.jpg
straples-uzun-gelinlik.jpg

straplez-gelinlik1.jpg
straplez-saten-gelinlik.jpg
 
Geri
Üst