2009 Aksesuar Moda Trendleri

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2009 Aksesuar Moda Trendleri
2009 aksesuar modası fred gözlük fiyatları fred gözlük

saatte Yeni Tarz






Cazibeli, dikkat çekici ve elegan görünen kadınları yansıtan Candino Glamour, İsviçre saatlerinin klasik çizgisini bir kez daha gözler önüne sunuyor. Glamour modeli, orta boy kasa ölçüsü ile ince ve kalın tüm bileklere uyum sağlıyor. Klasik çizgilere sahip modelin en önemli özellikleri arasında, 48 adet Swarovski taş ile bezenmiş kasası ve ibreli gün, takvim göstergesinin olmasını sayabiliriz. Rose Gold altın kaplama, taşlı, orta boy kâinin yanı sıra kasa formuna özel olarak tasarlanmış, krokodil baskılı, beyaz natürel deri kordonun kusursuz uyumuyla dizayn edilen Glamour Modeli’nin çelik kombineli varyasyonları da bulunmakta.

Accessorize'da İndirim Fırsatı







Sezonda moda olan tüm aksesuarları bulabileceğiniz, Türkiyenin en çok satan ve tercih edilen aksesuar markası Accessorize'da, yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başlıyor!
Romantik-tak







Kadınların olmazsa olmaz rengi pembenin tüm sıcaklığı, feminenliği ve romantikliği, çeliğin keskin ve stil hatları ile Nacar'ın özel tasarımlı saatinde birleşiyor. Pembe kadranın masumiyeti, yuvarlak hatların kadınsılığı vurguladığı saat, sportif bir şıklığı vurgulayan hatları ile bileklerinizi süslemek üzere hazır. makinesi ve mineral kristal camıyla göz alıcı, komple çelik kasası ile ömür boyu dayanıklı saatin takvimi, kronografı, 100 m. su basıncına dayanıklı olma özellikleri de bulunuyor.

Saatin fiyatı ise 396 TL
Myras 2009 Kış Koleksiyonu






MYRAS markasının kış koleksiyonu TROYA'nın Altın Mirası, 3200 yıl önce var olan Troya Kenti’nden esinlenilerek hazırlandı. Moda Tasarımcısı Özlem Süer ve arkeolog editör Nezih Başgelen’in danışmanlığındaki Atasay Tasarım ekibi tarafından, bu kazılardan elde edilen takıların yanı sıra dönemin yaşam tarzı ve figürlerinden de ilham alınarak hazırlanan “TROYA’nın Altın Mirası” Koleksiyonunda spiral ve kıvrımlı formların dikkat çektiği üç ayrı tema işleniyor. “Tanrıçaların Güzellik Yarışması”, “Paris-Helen Aşkı” ve dönemin en bilinen sembolü “Tahta At'tan oluşan temalarda esin kaynaklarını birebir yaşatan tasarımlar yer alıyor.


Kırmızı Gözlükler







Fransa'nın gözde mücevher markası Fred, gözlük severlerin gönüllerini kırmızı koleksiyonu ile fethetmeye devam ediyor. Fred Eyewear, kırmızı koleksiyon saplarında kullanılan ağırlıklı renkler parlak sarı ve beyaz … Köşeli çerçeve, ince saplar, kırmızı ile bütünleşen krokodil tasarımlar koleksiyonda ki yenilikler arasında yer alıyor. Kırmızının tartışılmaz yerini koruduğu koleksiyonda, şık modeller kırmızıyı sevenlere özel… Erkek koleksiyonunda bulunan alternatifli modeller gözlük seçiminizi daha da kolaylaştırıyor.
Columbia Kayak Kıyafetleri






Kayak sezonunu açan Columbia, yeni kayak koleksiyonu ile hem teknoloji hem de şıklığı bir arada sunuyor. içinde yer alan bayan Dawson Island Kayak Montu, su geçirmez nefes alabilir Omni-Tech® özelliği ile öne çıkıyor. Omni-Tech suyu uzakta tutup ve teri dışarı atarak her durumda kuru kalmanızı sağlıyor. Beyaz, yeşil ve siyah renklerde satışa sunulan mont, su geçirmez özel dikişlere ve değerli eşyalar için özel fermuarlı bölmeye sahip. Vücut ısısını dengeleyip daha fazla nefes almasına izin veren kol altı fermuarları olan montun bel bölgesinde yer alan ayarlanabilen kar torbası karın içeri girmesini önlüyor. Bu mont ile kullanılabilecek Woodstock Kitten Kayak Pantolonu gününüzün çoğunu yamaçlarda geçirmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmış. Beyaz ve siyah renkleri mevcut olan pantolon, su geçirmez nefes alabilir Omni-Tech® özelliğine sahip. Suyun girebileceği kritik dikiş yerleri ise yalıtımlı.


-32 dereceye kadar ısı yalıtımı sağlayan Sierra Powder Kar Botu, hafif ve darbe emici Techlite™ tabana sahip. Şıklığınızı tamamlayacak beyaz ve siyah renklerdeki Sierra Powder Kar Botu’nun özel tasarımlı iz bırakmayan Omni-Grip® alt tabanı, kauçuk bileşeni ile kaymayı önler.

Dawson Island Kayak Montu Fiyatı: 275 TL
Woodstock Kitten Kayak Pantolonu Fiyatı:178 TL
Sierra Powder Kar Botu Fiyatı:139 TL
Kırmızı Notebook







Hewlett Packard, moda tasarımcısı Vivienne Tam tarafından tasarlanan ve 1000 adet olarak üretilen mini notebookunu tanıttı.
Kırmızı Notebook







Las Vegas'ta tanıtılan kırmızı ve desenli notebookun mause da oldukça şık.. Kıyafetlerini uygun renkte notebook ile tamamlamak isteyenlere duyurulur.



















Tergan'da 2009'un Rengi Kırmızı






Şık,ve sofistike koleksiyonuyla dikkat çeken ayakkabı ve çanta sektörünün köklü markalarından Tergan, 2009’un rengini ‘Kırmızı’ olarak belirledi. Kırmızı’nın şansına inanan tasarımcılar ilk günlerini yaşadığımız 2009 Kış’ı için birbirinden özel modeller hazırladı. Şık ve zarif olmasının yanı sıra hazırladığı Kırmızı Çanta Serisi’nde x-Large boyutta çalışan marka, senenin trendlerinin altını çiziyor. Klasik ayakkabılarda kırmızıyı tercih eden tasarımcılar, bu özel rengi özellikle süet ve rugan’a yansıtmayı tercih ediyor.


Büyük Başarılar Visconti ile İmzalansın






visconti.jpg
Olağanüstü el işçiliği ile üretilen, mücevher estetikli tasarımları ile 20 yıldır koleksiyoncuların gözdesi olan ve tüm dünyada farkı ile adından söz ettiren Visconti kalemleri, yeni yıl için özel alternatifler sunuyor... Kol düğmesi, broş, küpe gibi tamamlayıcı aksesuarları bulunan Visconti kalemleri sahibinin stili ile bütünleşerek özel ve benzersiz bir kişiliğe kavuşuyor. Türkiye’de ART Pazarlama tarafından geniş model ve fiyat yelpazesiyle satışa sunulan Visconti kalemlerini seçkin mağazalarda bulabilirsiniz...
 
herşeyimiz tastamam ama bu kıyafetimize uygun netbookumuz eksik oda oldu tam oldu :D:D tşk paylaşım için canım
 
topshop ta çok tatlı kolyeler var renkli renkli onlara da bi bakın bence. bugünkü planım gidip onlardan almak tabi kaldıysa : ( go kartım var finans'ın, onunla da indirimim var tadından yenmez bu aksesuarlar şimdi :deli: kırmızı notebook şahaneymiş ya bu arada ben de istedim ondan! -anca rüyamda tabe
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst