*2009*kış trendleri

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
*2009*kış trendleri
Paltolar; Kemerlenmiş trenç stili geçmiş sezondan bu sezona yansıyan detaylar arasında. Kullanılan kumaşlar son derece zengin, kadife ve brokar kumaşlar bu grubun merkezinde yer alıyor. Sonbaharın gölgeli renklerini de içinde barındıran bu grup elegans ve hanım efendi görünümünü pekiştiriyor.
promo.jpg

Ceketler; Temiz, düzgün hatlar, tüvit, jakarlı dokumalar ve kırışık efektli kadifelerden hazırlanmış ceketler. Detaylarda military etkisini görmek mümkün.
smallpromo.jpg

Bluzlar; Yaka, kol manşetlerinde fırfırlar ve volümler önümüzdeki sezon sıkça karşılaşacağımız detaylar arasında yer alıyor. İnce tuşeli ipek jorjet, ipek satenden hazırlanmış bu bluzlar süveter, vücuda tam oturmuş bir yelek ya da uzun örme hırkalar ile kombinlenerek karşımıza çıkacaklar.
Trikolar; Seyrek ve dökümlü dokular, buruşuk efekti ve bluzlarda oldugu gibi yaka, kol manşetlerinde fırfırlar ve volümler triko modelerinde de oldukça feminen bir havanın esmesini sağlayacaklar. Şal yaka hırkalar ve elbiselerle kombinlenen 90 boy hırkalar özellikle bu grubun belirleyici parçaları arasında. Renkler genelde solgun ve nötr. Modellerde ise yatay çizgi hareketleri sıkça karşımıza çıkacak.
etek.jpg


Etekler; Siyah tekrar gündemde fakat modellerde ara parçalamalar, buruşuk efekti ve flog baskı detayları ile birlikte. Kırıştırılmış ve ezilmiş taftadan etekler grubun kilit parçaları. Bu etekleri özellikle yeşil ve erik tonları ile görmekteyiz. Etek boyları diz ve diz altı.
Pantolonlar; 1040 Katharine Hepburn tarzı geniş paçalı pantolonlar ve bu sezon sıkça gördüğümüz şortlar sonbahar kış sezonunda da yeniden karşımızda olacak.

smallpromo1.jpg


Elbiseler; 2006 / 2007 sonbahar kış sezonunun anahtar parçalarından birini oluşturuyor elbiseler. V yakalı göğüs altından parçalanmış volümlü ya da vücut hatlarını belirgin kılan, diz ve diz altı boylarında, hareket özgürlüğünü kısıtlamayan jarse ve örme elbiseler.
Desenler; etnik ve floral baskı, Renkler; kırmızı, gri ve cam göbeği.
Şık takımlar; Temiz, yalın ve birbirine uyumu mükemmel olan tailoring takımlar en önemli sezonlarından birini yaşamaya hazırlanıyor. Renkler ağır ve gösterişten uzak olsa da, hareketli detaylarla zenginleştirilmiş bu takımlar, sofistike bir görünüm ile gözlerin size çevrilmesini sağlayacak.
 
Geri
Üst