2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay resim bile çektiresim yok valla kameralardan kaçıyorum
herkes de aaa hamile hamile çektir bol bol deyip duruyor..
hiç valla bu dobik hallerimi hatırlayasım olacağını sanmıyorum
:boink:
dün çektiler yine sinir oldum zati
ay olsun ya birkaç tane cektir hatıra kalır canım..baktıkça ne şişkoymuşum ne güzel zayıflamışım dicem gülücem ben fotolarıma diyorum..yani umuyorum.. inşallah da öyle olur 🙂

ay resim bile çektiresim yok valla kameralardan kaçıyorum
herkes de aaa hamile hamile çektir bol bol deyip duruyor..
hiç valla bu dobik hallerimi hatırlayasım olacağını sanmıyorum
:boink:
dün çektiler yine sinir oldum zati

bende kamera gördüm mü reinadan çıkan ünlüler gibi yüzümü kapatıyorum .
güya bol bol resim çektirecektim

kızlar size durumumun vahammetini söyle özetleyeyim hafta sonu kuaföre gittim bi kadına manikür yapılıyordu kadın bana direk çokmu kilo aldın kilolumu hamile kaldın dedi. (Düşünün yani insanların ilk tepkisi böyle oluyor 🙁 )
Bende hiç teklemeden yok canım ben bildiğin şişko hamile kaldım dedim yeteri kadar kilolu olduğum içinde üstüne fazla alamadım dedim kuaförümde sinir oldu kadına hiçte kilo almamışsın sadece karnın çıkmış maaşallah diyor sonra kadın doğum konusunu sordu kısmet normal istiyoruz hayırlısı dedim dönmüş bana umarım normal yaparsın yoksa senin sezeryanın zor olur bebek büyür sen iyileşemezsin dedi karın içi ameliyatların en zoru sezeryanmış 7 kat kesiyorlarmış üstelik hızlı hareket edip dikkatsiz kesiyorlarmış narkoz bebeğe geçmesin diye dedim doktormusunuz ??? bozuldu bende biliyorum neyin ne olduğunu allaha çok şükür istanbulun en iyi doktoruna gidiyorum doğumumu o gerçekleştirecek adamın bi kaygısı yok dedim.ayrıca ne yapsaydım 90 kilo hamile kaldım ben bu çocuğu doğuramammı deseydim dedim yok işte yanlış anladında bilmemne siz nezaman doğurdunuz dedim 16 yıl önce dedi dedim çok zaman olmuş artık herşey değişti siz üzmeyin kendinizi benim için. dahada söylenecektim kendisine ama işi bitti kadın pabuçsuz kaçtı valla

Kadın çattık deliye demiştir herhalde iyyy

Valla fazlasını da haketmiş aslında dengesiz sana nee yani de mi?

ay olsun ya birkaç tane cektir hatıra kalır canım..baktıkça ne şişkoymuşum ne güzel zayıflamışım dicem gülücem ben fotolarıma diyorum..yani umuyorum.. inşallah da öyle olur 🙂

bende kamera gördüm mü reinadan çıkan ünlüler gibi yüzümü kapatıyorum .
güya bol bol resim çektirecektim

ayy insallah zayıflarız da bu hallerimize güleriz valla
benim bu aldıgım kilolar hızla arttıkca kilo verebileceğim umudumu da kaybetmeye başladım..
bide kaynanam sağolsun cok moral veriyo
bol bol şeyler alıyo bana
diyo ki
hani doğumdan sonra muhtemelen eskisi kadar zayıf olamazsın iyyy
giyersin işte bunları da :tuu:

kızlar size durumumun vahammetini söyle özetleyeyim hafta sonu kuaföre gittim bi kadına manikür yapılıyordu kadın bana direk çokmu kilo aldın kilolumu hamile kaldın dedi. (Düşünün yani insanların ilk tepkisi böyle oluyor 🙁 )
Bende hiç teklemeden yok canım ben bildiğin şişko hamile kaldım dedim yeteri kadar kilolu olduğum içinde üstüne fazla alamadım dedim kuaförümde sinir oldu kadına hiçte kilo almamışsın sadece karnın çıkmış maaşallah diyor sonra kadın doğum konusunu sordu kısmet normal istiyoruz hayırlısı dedim dönmüş bana umarım normal yaparsın yoksa senin sezeryanın zor olur bebek büyür sen iyileşemezsin dedi karın içi ameliyatların en zoru sezeryanmış 7 kat kesiyorlarmış üstelik hızlı hareket edip dikkatsiz kesiyorlarmış narkoz bebeğe geçmesin diye dedim doktormusunuz ??? bozuldu bende biliyorum neyin ne olduğunu allaha çok şükür istanbulun en iyi doktoruna gidiyorum doğumumu o gerçekleştirecek adamın bi kaygısı yok dedim.ayrıca ne yapsaydım 90 kilo hamile kaldım ben bu çocuğu doğuramammı deseydim dedim yok işte yanlış anladında bilmemne siz nezaman doğurdunuz dedim 16 yıl önce dedi dedim çok zaman olmuş artık herşey değişti siz üzmeyin kendinizi benim için. dahada söylenecektim kendisine ama işi bitti kadın pabuçsuz kaçtı valla

iyi demişsin boşver. hem olumsuz birşey görsen bile pat diye yüzüne karşı söylenir mi ne ayıp yaa. birde durduk yere can sıkıyorlar.herkes birden bire jinekolog kesildi başımıza.

ayy insallah zayıflarız da bu hallerimize güleriz valla
benim bu aldıgım kilolar hızla arttıkca kilo verebileceğim umudumu da kaybetmeye başladım..
bide kaynanam sağolsun cok moral veriyo
bol bol şeyler alıyo bana
diyo ki
hani doğumdan sonra muhtemelen eskisi kadar zayıf olamazsın iyyy
giyersin işte bunları da :tuu:

beni de kaynana mahvetti ama tersi yönde. neren kilolu ye dedi doldurdu tabaklarımı
hep onun yüzünden kilo aldım yoksa pek narindim
nanik

ayyyy zeynepçimmmm ağzına sağlık.ne guzel cevap vermişsin soğukkanlı bişekılde helal olsun.Gerızekalı.doktorlar bılmıyo sankı.hızlıca kesıyolarmış.Çok bılmış.onlar hesaplıyamuyodu sanki.sessiz gordu senı heralde başta kendını tatmin etcekti bilmişliğiyle.Boşver ya.Millet kafayı yemış.neden en zor amelıyat olsun ya.nstye bağlandım ya haftasonu.gıttı acıl doktoruma.sen gır benım acıl sezaryanım var.çıkarken ben gelıcem dedı.ana 20 dakıka sonra ağzında sakız gule oynaya geldı yanıma.Bitmiş amelıyat.Ay ben nasıl mutlu oldum.okadar rahat yani.Epudral oluncada ağrın geçiyo hastaneden çıkana kadar valla benım içim rahatladı.eşimde panik olmak ıstemıo hem.Benım bı tanıdığım 115 ile fılan gıttı doktora sanırım doğum için.sadece başta dıyet uyguladılar hamıle kalmakda zorlanıyolardı çünkü şimdi kızı var maşallah.Boşverın herşeyın hayırlısı.

Geri