2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde öyle işim var ki zaman nasıl geçti anlamadım

işim azaldı.benımde sıkılmaya başladım.işi devretcem yavaş yavaş.bı burukluk oldu kızlar benım içimde ya.belkı çok saçma gelcek sıze ama.üzüldüm sanki biraz.çalışma gunu olara son 7 gun.bakalım hayırlısı olsun.çok alışkınım çalışmaya bı tuhaf gelıyo işi bırakmak.

Benimde işim çoktu bugün ama yarına kaldı artık.. Buarada odamız boyandı, boyacılar gitti.. haftaya izinle birlikte oğlumun odasını hazırlayabilirim artık.. Bugün hazır evdeyken az iş mi yapsam diye düşündüm ama sanırım vazgeçip yatacağım..

işim azaldı.benımde sıkılmaya başladım.işi devretcem yavaş yavaş.bı burukluk oldu kızlar benım içimde ya.belkı çok saçma gelcek sıze ama.üzüldüm sanki biraz.çalışma gunu olara son 7 gun.bakalım hayırlısı olsun.çok alışkınım çalışmaya bı tuhaf gelıyo işi bırakmak.

ayyy var ya hiç burulmuyo benim için :çitos:

son günü göbek atarak geçirecem :meri:

bu sabah bile zor kalktım da geldim,,
zaten gece 1 kere uyandım mı bir daha uyumam imkansız artık.. sağolsun kocamın horultusu da ne yapsam geçmiyor.. uyandırıyorum, tekrar horlaması 10sn.sini alıyor sadece..
wcye kalkmak resmen işkence benim için.. çünkü bir daha uykuya dalmam imkansız gibi birşey..

ayyy var ya hiç burulmuyo benim için :çitos:

son günü göbek atarak geçirecem :meri:

bu sabah bile zor kalktım da geldim,,
zaten gece 1 kere uyandım mı bir daha uyumam imkansız artık.. sağolsun kocamın horultusu da ne yapsam geçmiyor.. uyandırıyorum, tekrar horlaması 10sn.sini alıyor sadece..
wcye kalkmak resmen işkence benim için.. çünkü bir daha uykuya dalmam imkansız gibi birşey..
bendekıde bı manyaklık canım bılıyorum.Tuhaf yani.sabah bende zorlanıyom ama evde kalıncada canım sıkılcak gibi.Gerçi nasıl geçtiğini bıle anlamıcaz son hazırlıkları yaparken ama bakalım hayırlısı artık.Arada uğrardım ama bakalım belkıde dınlenıp gezmek lazım azıcık keyfini çıkarmak lazım

bendekıde bı manyaklık canım bılıyorum.Tuhaf yani.sabah bende zorlanıyom ama evde kalıncada canım sıkılcak gibi.Gerçi nasıl geçtiğini bıle anlamıcaz son hazırlıkları yaparken ama bakalım hayırlısı artık.Arada uğrardım ama bakalım belkıde dınlenıp gezmek lazım azıcık keyfini çıkarmak lazım

evet ya o kadar çalıştık boşver
biraz da hamileliğimizin tadını çıkaralım..
çok iş var daha yapacak evde hem..
vakit çabuk geçer
eve de çağıracağım edeceğim bir sürü insan var..
hayırlısı bakalım :humble:

Geri