2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende eşime dokundurmuyom biyerleri şiştiğini görünce hemen elini dayıyoooooo ayyy istemiyom uğraşmasın bennennnnn
o elini koyunca ben göremiyommm bu defaaa

göremıyonmu ehehehheeheh alemsın kızz benımde koca uyuss ısteee sankı tapulu malı benım karnım asla bana mudahale etmıyor ama ben okdr duygusal deılım oo böle harektlerı gornce oznle bakıp ozenlede konusyor ben daha kolay kolay öle sohbet etmedım bebikleeeee puhahhahahahahahahah

göremıyonmu ehehehheeheh alemsın kızz benımde koca uyuss ısteee sankı tapulu malı benım karnım asla bana mudahale etmıyor ama ben okdr duygusal deılım oo böle harektlerı gornce oznle bakıp ozenlede konusyor ben daha kolay kolay öle sohbet etmedım bebikleeeee puhahhahahahahahahah

ben öle yapınca tabiki göremiyom koca koca elleri var
hahaha allah iyiliğiniiii kısss konuş çocuklaaaa duygusuzum benümmmmm

bizim babamız da hiç ellemez zorla sevdiriyorum göbeğimi. minicik bebek ne anlarmış sevilmekten . ayy dedim senden iyi anlar, sen benim kızımı salak mı sanıyorsun diyorum kaşınma

vatoz sende konuş bebeğinle, inan anlıyorlar. ben elimi karnıma koyup konuşsam hemen oynuyor.

Geri