he valllaa a vatozzlarımmm vallavatoz gibi kadın vallaha :çitos:

he valllaa a vatozzlarımmm vallavatoz gibi kadın vallaha :çitos:

bende eşime dokundurmuyom biyerleri şiştiğini görünce hemen elini dayıyoooooo ayyy istemiyom uğraşmasın bennennnnn
o elini koyunca ben göremiyommm bu defaaa

hahheee doru didin gııııııııııııııııııııııı şeyi biliyon dimi gayserililer zeki cocuklarını ticarete sokarmıs.
saf cocuklaırnıda okuturmusss![]()
duymuştum bu lafı.hiç saf kayseriliye denk gelmedim valla. göremıyonmu ehehehheeheh alemsın kızz benımde koca uyuss ısteee sankı tapulu malı benım karnım asla bana mudahale etmıyor ama ben okdr duygusal deılım oo böle harektlerı gornce oznle bakıp ozenlede konusyor ben daha kolay kolay öle sohbet etmedım bebikleeeee puhahhah
allah iyiliğiniiii kısss konuş çocuklaaaa duygusuzum benümmmmmduymuştum bu lafı.hiç saf kayseriliye denk gelmedim valla.
bizim kayserili komşuların hepsi uyanık 🙂

işte onlara göre saflarıda oluyor anla artık yyiiiwwrruuumm=) harbiden tıcarete de kafaları ıyı basıyor cogununnntest ettım🙂duymuştum bu lafı.hiç saf kayseriliye denk gelmedim valla.
bizim kayserili komşuların hepsi uyanık 🙂
ya arada işte oglum baban senınn ıcın sunu yapmıyor bunu yapmıyor dıyorummmm ama onun harıcndee baskada bişi yok🙂ben öle yapınca tabiki göremiyom koca koca elleri var
allah iyiliğiniiii kısss konuş çocuklaaaa duygusuzum benümmmmm
heee doru didin gııııııııııııııııııııııı şeyi biliyon dimi gayserililer zeki cocuklarını ticarete sokarmıs.
saf cocuklaırnıda okuturmusss![]()

güzel lafmışhee ben safım işte gıııııbenimde tanıdığım tüm kayseriler uyanıktı safıdamı varmış![]()
:eco:göremıyonmu ehehehheeheh alemsın kızz benımde koca uyuss ısteee sankı tapulu malı benım karnım asla bana mudahale etmıyor ama ben okdr duygusal deılım oo böle harektlerı gornce oznle bakıp ozenlede konusyor ben daha kolay kolay öle sohbet etmedım bebikleeeee puhahhah