asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.701 archimim' Alıntı: hadi baş baş bende asyam21 i uyutup gelirim 🙂 kimse kalmadı gene topicde Genişletmek için tıkla ... valla ben daha bır saat burda yım su tıckerı yapabılseydım senın kocan dahamı gec gelıyo 😛iha: ayyy archimin türkceyı nereye ceksen gıdıyo 😛iha:
archimim' Alıntı: hadi baş baş bende asyam21 i uyutup gelirim 🙂 kimse kalmadı gene topicde Genişletmek için tıkla ... valla ben daha bır saat burda yım su tıckerı yapabılseydım senın kocan dahamı gec gelıyo 😛iha: ayyy archimin türkceyı nereye ceksen gıdıyo 😛iha:
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.702 minerva' Alıntı: koca bebek uyudu ben geldim Genişletmek için tıkla ... aha minerva gelmiş bugün yoktun sanki
minerva' Alıntı: koca bebek uyudu ben geldim Genişletmek için tıkla ... aha minerva gelmiş bugün yoktun sanki
*STELLA* Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.703 asyam21' Alıntı: ama arhimin üle yaptım zaten ya bı daha deneyım Genişletmek için tıkla ... canım direk yapıştırmıyorsun yukardaki yazı karakteri vs düzenleme simgeleri varya orda grafik ekle simgesi var böyle bir simge var ona tıklayıp içine yapıştırıyorsun
asyam21' Alıntı: ama arhimin üle yaptım zaten ya bı daha deneyım Genişletmek için tıkla ... canım direk yapıştırmıyorsun yukardaki yazı karakteri vs düzenleme simgeleri varya orda grafik ekle simgesi var böyle bir simge var ona tıklayıp içine yapıştırıyorsun
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.704 asyam21' Alıntı: valla ben daha bır saat burda yım su tıckerı yapabılseydım senın kocan dahamı gec gelıyo 😛iha: ayyy archimin türkceyı nereye ceksen gıdıyo 😛iha: Genişletmek için tıkla ... ha valla ben gayet iyi niyetli anlamıştım benim kocam evde şimdide uyudu sabah 6 da kalkıyor . erkenden yattı
asyam21' Alıntı: valla ben daha bır saat burda yım su tıckerı yapabılseydım senın kocan dahamı gec gelıyo 😛iha: ayyy archimin türkceyı nereye ceksen gıdıyo 😛iha: Genişletmek için tıkla ... ha valla ben gayet iyi niyetli anlamıştım benim kocam evde şimdide uyudu sabah 6 da kalkıyor . erkenden yattı
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.705 *STELLA*' Alıntı: canım direk yapıştırmıyorsun yukardaki yazı karakteri vs düzenleme simgeleri varya orda grafik ekle simgesi var böyle bir simge var ona tıklayıp içine yapıştırıyorsun Genişletmek için tıkla ... ben direkt yapıştırdım oldu ?? demekki tickerdan ticker a fark ediyor
*STELLA*' Alıntı: canım direk yapıştırmıyorsun yukardaki yazı karakteri vs düzenleme simgeleri varya orda grafik ekle simgesi var böyle bir simge var ona tıklayıp içine yapıştırıyorsun Genişletmek için tıkla ... ben direkt yapıştırdım oldu ?? demekki tickerdan ticker a fark ediyor
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.706 gözlerim yandı gideyim yatayım bende, hadi size iyi geceler tatlı rüyalar
asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.707 *STELLA*' Alıntı: canım direk yapıştırmıyorsun yukardaki yazı karakteri vs düzenleme simgeleri varya orda grafik ekle simgesi var böyle bir simge var ona tıklayıp içine yapıştırıyorsun Genişletmek için tıkla ... ayyy öyle söylesene bakalım sımdı olmusmu bende gıdıp kockoca kutunun ıcıne bırakıyodum hehehe amma safım ya
*STELLA*' Alıntı: canım direk yapıştırmıyorsun yukardaki yazı karakteri vs düzenleme simgeleri varya orda grafik ekle simgesi var böyle bir simge var ona tıklayıp içine yapıştırıyorsun Genişletmek için tıkla ... ayyy öyle söylesene bakalım sımdı olmusmu bende gıdıp kockoca kutunun ıcıne bırakıyodum hehehe amma safım ya
asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.708 archimim' Alıntı: gözlerim yandı gideyim yatayım bende, hadi size iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler canımmm tatlı rüyalar bu arada cok tesekkür ederım
archimim' Alıntı: gözlerim yandı gideyim yatayım bende, hadi size iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler canımmm tatlı rüyalar bu arada cok tesekkür ederım
asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.709 archimim' Alıntı: ben direkt yapıştırdım oldu ?? demekki tickerdan ticker a fark ediyor Genişletmek için tıkla ... cok tesekkür ederım canım sende gececısın
archimim' Alıntı: ben direkt yapıştırdım oldu ?? demekki tickerdan ticker a fark ediyor Genişletmek için tıkla ... cok tesekkür ederım canım sende gececısın