2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında cok yorgunum bugün baya temızlık yapyım
pencelerı sıldım daha dogrusu sılmeye calıstım
mutfak dolabını düzenledım pzara cıktım uykum var ama
kocam gelmeden yatamıyorum korkuyorum

ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

sevgilim bana yalan söylüyo hep bişeylere bahane buluyo ama ben bunları buluyorum
güvenmiyorum ona oda biliyo ona güvenmediğimi ama benden ayrılmak istemiyo seni çok seviyorum diyo birşey gelmiyo artk elimden sen bilirsin diyo benim yokluğuma dayanamıyo
cok yalan söylüyo ne yapmalıyım
suan askerde🙁

kizlar bu arada oglen bilgisayar kapandi simdi anca okudum mesajlarinizi...
su bebek hazirliklari konusunda ben biraz yuzsuzum galiba sormadim kimseye bisey alcakmisiniz diye..siz sunu alin annem bunu alsin diye dagittim hepsine belki de beklesem kimse bisey yapmayacakti dediginiz gibi.

kızlar günaydın yine geçmiişi doldurmuşsunuz ... Ben biraz okuyayım...

bu arada gece çok iğrenç birşey başıma geldi 4 te uyandım yine tuvalet için ama birde ne göreyim çamaşırım kan olmuş nasıl korktum gecenin bir yarısı sonra eşimi uyandırmaya da çok korktum çünkü öle uyandırınca çok telaş oluyor .Biliyorsunuz bende birde bartholin derdi var eşimi ona baksın diye uyandırdım baktı ve benimde içim rahatladı allahtan kanama oradanmış çünkü baya bir devam etti okadar korktum ki anlatamam ama şimdi daha iyiyim oğlumda anne ben iyiyim der gibi sabaha kadar hareket etti ben bu 11 haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum 🙁 yarın kontrolümüz var bu sorunla ilgili ne yapmam gerekiyor onuda konuşacağım.

kızlar günaydın yine geçmiişi doldurmuşsunuz ... Ben biraz okuyayım...

bu arada gece çok iğrenç birşey başıma geldi 4 te uyandım yine tuvalet için ama birde ne göreyim çamaşırım kan olmuş nasıl korktum gecenin bir yarısı sonra eşimi uyandırmaya da çok korktum çünkü öle uyandırınca çok telaş oluyor .Biliyorsunuz bende birde bartholin derdi var eşimi ona baksın diye uyandırdım baktı ve benimde içim rahatladı allahtan kanama oradanmış çünkü baya bir devam etti okadar korktum ki anlatamam ama şimdi daha iyiyim oğlumda anne ben iyiyim der gibi sabaha kadar hareket etti ben bu 11 haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum 🙁 yarın kontrolümüz var bu sorunla ilgili ne yapmam gerekiyor onuda konuşacağım.
canım cok gecmıs olsun bartholın nası bıseykı
hıc bır bılgım yok bu konuda
neysekı bebegınle ılgılı bı sorum olmamasında emınsın cok sukur

Geri