2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın kızlar..geçmiş okuyabilmek için bugun erkenden oturdum pc başına 🙂 geçmiş olsun mexelinacm,neyseki bebişinle ilgili bi problem yokmuş.bu arada sen adanalı mıydın cnm?
kızım bugun 33.haftasına girdi bu arada hoppahoppa çok az vaktimiz kaldı yaaa 😕

Çok teşekkürler canım 🙂

Evet adanalıyık allahın adamıyık bici bici yerik ( ki çok özledim ) şalgam içerik 😛

Maşallah kızına kocaman olmuş az kaldı ki hemde nasıl az allahım hepsinin sağlıkla gelmesini nasip etsin

Çok teşekkürler canım 🙂

Evet adanalıyık allahın adamıyık bici bici yerik ( ki çok özledim ) şalgam içerik 😛

Maşallah kızına kocaman olmuş az kaldı ki hemde nasıl az allahım hepsinin sağlıkla gelmesini nasip etsin

bende adanalıyım 🙂 bende bende özledim bici bici buz gibi,bi de adana kebap istiyorum yaaa

kızlar günaydın yine geçmiişi doldurmuşsunuz ... Ben biraz okuyayım...

bu arada gece çok iğrenç birşey başıma geldi 4 te uyandım yine tuvalet için ama birde ne göreyim çamaşırım kan olmuş nasıl korktum gecenin bir yarısı sonra eşimi uyandırmaya da çok korktum çünkü öle uyandırınca çok telaş oluyor .Biliyorsunuz bende birde bartholin derdi var eşimi ona baksın diye uyandırdım baktı ve benimde içim rahatladı allahtan kanama oradanmış çünkü baya bir devam etti okadar korktum ki anlatamam ama şimdi daha iyiyim oğlumda anne ben iyiyim der gibi sabaha kadar hareket etti ben bu 11 haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum 🙁 yarın kontrolümüz var bu sorunla ilgili ne yapmam gerekiyor onuda konuşacağım.

günaydın kızlarrr canım yaa geçmiş olsun okurken ben bile korktum neyseki bişey yokmuş:ahhhhh:

bende adanalıyım 🙂 bende bende özledim bici bici buz gibi,bi de adana kebap istiyorum yaaa

aaa çok güzel 🙂 Adana kebap için kolcuoğlu diyuorum birde maltepede aboov diye bir yer var adamlar gerçekten güzel yapıyor.geçenlerde de kolcuoğlunda Adana lahmacunu yaptırdık aslında eve servisleri yok ama zorla aldık 🙂

aaa çok güzel 🙂 Adana kebap için kolcuoğlu diyuorum birde maltepede aboov diye bir yer var adamlar gerçekten güzel yapıyor.geçenlerde de kolcuoğlunda Adana lahmacunu yaptırdık aslında eve servisleri yok ama zorla aldık 🙂

bende istanbulda doğru düzgün yapan bi yer bulamadım diye üzülüyordum.sağol cnm bende kartaldayım yakınım maltepeye biran evvel gitmem lazım ozaman.hamilelik boyunca adanadan her gelene adana kebap getirttim burda doğru düzgün olmayınca

Geri