64 hamile kaldım ve cuma günü tam tamınaa 19 kg aldığımı öğrendimmmm
maşallah ben bu kadarını tahmin etmemiştim :laugh:
64 hamile kaldım ve cuma günü tam tamınaa 19 kg aldığımı öğrendimmmm
anam cok almıssın sen de benim gibi canım yaff bosveeeeeeeeeeeeerr vericez insallah bi doguralım da64 hamile kaldım ve cuma günü tam tamınaa 19 kg aldığımı öğrendimmmm
canım cok güzelmiş hakikaten güle güle kullanbu da annemin aldığı pijama takımı. sabahlığı da var ama çekmedim onu
ben vericeğime inanıyorummm öyle çok rahatsızda değilimm zaten hep hareketsiz kaldığımdan ama doğum iznime ayrıldımmm artıkk hareket edeceğimmm sağlıklı besleneceğimmmanam cok almıssın sen de benim gibi canım yaff bosveeeeeeeeeeeeerr vericez insallah bi doguralım da
moralleriniz düzelsin öyle 10 muş 13 müşş bunlr normal ben 19 almışımmm ve artık limtim bitti alma lüksüm yok hatta vermem lazımm haa bebeüimide besliyorum oda haftasından öndeymiş 37.5 cm 1403 gr
evet bende aynısını yapcam inş yaz bebikleri nasıl olsaa anası gibi gezenti olcak yakışıklı oğlummmbizim topic zaten boğazı durmayan analarla dolu :laugh:
hepimiz birbirimizden beteriz üzülme . hele bir doğsun kızım hergün arabasına attığım gibi yürüyüşe çıkacağım.
bu kaynanamın aldığı gecelik vatoz
![]()
![]()