Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
moralleriniz düzelsin öyle 10 muş 13 müşş bunlr normal ben 19 almışımmm ve artık limtim bitti alma lüksüm yok hatta vermem lazımm haa bebeüimide besliyorum oda haftasından öndeymiş 37.5 cm 1403 gr
ben vericeğime inanıyorummm öyle çok rahatsızda değilimm zaten hep hareketsiz kaldığımdan ama doğum iznime ayrıldımmm artıkk hareket edeceğimmm sağlıklı besleneceğimmm
moralleriniz düzelsin öyle 10 muş 13 müşş bunlr normal ben 19 almışımmm ve artık limtim bitti alma lüksüm yok hatta vermem lazımm haa bebeüimide besliyorum oda haftasından öndeymiş 37.5 cm 1403 gr
bizim topic zaten boğazı durmayan analarla dolu :laugh:
hepimiz birbirimizden beteriz üzülme . hele bir doğsun kızım hergün arabasına attığım gibi yürüyüşe çıkacağım.
bizim topic zaten boğazı durmayan analarla dolu :laugh: hepimiz birbirimizden beteriz üzülme . hele bir doğsun kızım hergün arabasına attığım gibi yürüyüşe çıkacağım.