ay sorma kuzum
banada pek bişi alan yoktu
yeni yeni coştu millet
benim annemde coştu, nerdeyse kızın çeyizini bile hazırlayacak :laugh:
kadın resmen delirmiş gibi , korkuyorum

pabucumuz dama atıldı şimdiden
ay sorma kuzum
banada pek bişi alan yoktu
yeni yeni coştu millet

benim annemde coştu, nerdeyse kızın çeyizini bile hazırlayacak :laugh:
kadın resmen delirmiş gibi , korkuyorum
pabucumuz dama atıldı şimdiden
kanama kontrolü ilk 8 saat sık yapılıyo sonrasında kalkıyosun yürüyosun ve daha sonra günde iki kez bakılır kanamana normal doğumda 24 saat sonra çıkarsın sezaryen olursa 72 saat kalman lazım ama genel anestezi ile yapılırsa zaten uzun bi süre giyinmeden yatarsın yani sabah doğum yaparsan akşam giyersin pijama tkmhastane de belki kullanamam diye korkuyorum. sürekli kanama kontrolü yapıyor diyorlar.
pijamayı giy çıkart nasıl olur bilemem. ama doğumdan sonra çok kullanışlı olacak
benimde en hareetli haftalarım 27-28-29 du 27 de döndü zaten sıpa 29dan dan beri hareketleri oldukça az hem annesi şişko hem kendisi şişko olduğu için benim kızımın içerde çok yeri yok artık sadece hafif tekmeler vuruyor yer değişimi pek olmuyor
ben ben erüh yidim archi bir avucu 6 tlyd nan yuh didim
kanama kontrolü ilk 8 saat sık yapılıyo sonrasında kalkıyosun yürüyosun ve daha sonra günde iki kez bakılır kanamana normal doğumda 24 saat sonra çıkarsın sezaryen olursa 72 saat kalman lazım ama genel anestezi ile yapılırsa zaten uzun bi süre giyinmeden yatarsın yani sabah doğum yaparsan akşam giyersin pijama tkm
kıs bende pazarda buldum dünerüh neydi kız çok merak ettim
sahilde yetişen kare meyveydi demi 😛iha:
ben daha bırak erik yemeyi eriği pazarda bile görmedim hee. sen ne ara buldun yedin
hımm anladım. zaten 1 tane geceliğim var. ilk başta onu giyerim sonra da pijamamı giyerim o zaman