Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
annem ben öpüyo seni öptüğümü sanıyosan yanılıyosun hepsi elifzelin yüzüsuyuhürmetine diyo nan bn naptım sana diyom olsun o var artık diyo benim ilk hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kardeşimle bebek mağazasına koşup bi sürü şey almışlardı bizim eş tarafında tık yok gerçi onlarda başladı ufaktan hakkını yemiyim
hastane de belki kullanamam diye korkuyorum. sürekli kanama kontrolü yapıyor diyorlar. pijamayı giy çıkart nasıl olur bilemem. ama doğumdan sonra çok kullanışlı olacak
kanama kontrolü ilk 8 saat sık yapılıyo sonrasında kalkıyosun yürüyosun ve daha sonra günde iki kez bakılır kanamana normal doğumda 24 saat sonra çıkarsın sezaryen olursa 72 saat kalman lazım ama genel anestezi ile yapılırsa zaten uzun bi süre giyinmeden yatarsın yani sabah doğum yaparsan akşam giyersin pijama tkm
Maxecimmmmmm aicl yardıma ihtiyacım var.sabah şekerimi ölçtüm yüksek çıktı 89. Saat 08:30 du sonra yemek yedim 10:35 de birdaha ölçtüm 151 çıktı 🙁 Çok moralim bozuldu. Bide tokluğu ölçmeden yarım saat önce portakal suyu içtim bir etkis varmısır. Kahvaltıdan sonra birşey yememem mi gerekiyor ölçüm yapacağım zaman ??
benimde en hareetli haftalarım 27-28-29 du 27 de döndü zaten sıpa 29dan dan beri hareketleri oldukça az hem annesi şişko hem kendisi şişko olduğu için benim kızımın içerde çok yeri yok artık sadece hafif tekmeler vuruyor yer değişimi pek olmuyor
Aynen canım.Hatta haftasonu çok korktum.Oynayan çocuk oynamadı.gerçi gecen hafta çok yorgundum ona yordum ama yınede korkuyo ınsan.Valla bende acayıp şiştim.Elim yuzumde şiş.Bide eşimin akrabalarını gordum.Çok kılo almışsın fılan dedıler.Bıde demezlermi.farkedılmıcek gıbı değil.Sinirim bozuldu.Ne yapayım benım metobolızmam böyle çalışıyo demekki ama yınede söyledıklerıne ide eşimin yanında söylüyo dengesizler.:n028:
erüh neydi kız çok merak ettim
sahilde yetişen kare meyveydi demi 😛iha:
ben daha bırak erik yemeyi eriği pazarda bile görmedim hee. sen ne ara buldun yedin
kanama kontrolü ilk 8 saat sık yapılıyo sonrasında kalkıyosun yürüyosun ve daha sonra günde iki kez bakılır kanamana normal doğumda 24 saat sonra çıkarsın sezaryen olursa 72 saat kalman lazım ama genel anestezi ile yapılırsa zaten uzun bi süre giyinmeden yatarsın yani sabah doğum yaparsan akşam giyersin pijama tkm
erüh neydi kız çok merak ettim sahilde yetişen kare meyveydi demi 😛iha: ben daha bırak erik yemeyi eriği pazarda bile görmedim hee. sen ne ara buldun yedin
hımm anladım. zaten 1 tane geceliğim var. ilk başta onu giyerim sonra da pijamamı giyerim o zaman