bal kavanozu
Hamiş Melek
şu makyaj temizlemek için yuvarlak pamuklar var ya onlardan da eve alıcam bende..evde pamuk bir yere gidince unıbaby kullanırım..
evet buda mantıklı
şu makyaj temizlemek için yuvarlak pamuklar var ya onlardan da eve alıcam bende..evde pamuk bir yere gidince unıbaby kullanırım..
kıslar hastane cantasını hazırlayan var mı???
3*40 120 yaprak yazıyor canım
benim kabusumda emzirmek. dün bebeğim tv de kadın ikiz bebekleri bile aynı anda emzirebilirsiniz dedi ve pozisyonunu gösterdi hayret ettim.
birde göğüs yarasından çok korkuyorum . arkadaşım da korkuttu beni iyice. dedi göğüs ağrısı doğumdan daha zor. içim bir hoş oldu bak
allah seni ne etmesin emi. doktorun sormadı mı daha önceki hastalıklarını.bence gittiğinde söyle de o da bilsin ona göre bir yöntem uygulasın
şu unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendillerinden aldınızmı biraz onlardan stok yapmak lazım
buarada ankarada arkadasım suan doguma gırdı sezeryan gercı erken dogum onun mecburı amaheyecanlandım umarım saglkla atlatır ıkısıdeee🙂
ben unibaby hiç almadım
ilk etapta pamuk ve ılık su kullanıcam
daha sonrası içinde
huggies,jonsons baby depoladım 15 tane falan
valla tutarım çeşmenin altına
kokmasın öle ekşi ekşi yazın![]()
ay şu çanta olayına bi karar verelimGünaydın kızlar,iyi haftalar hepinize..
Bizde dün sonunda kızımın yatağını aldık 10güne kadar getirecekler inşallah.Ben kimse birşey almayacak diye umudu kesmitim ama annem sağolsun kızımın yatağını aldı.Vakit iyice azaldı artık rüyalarımda doğum yapıp duruyorum.En erken ben doğururum heralde.
ben hazırladım dae.herşey hazır odanın bi köşesinde duruyor çantamız.
ben gerek duymadım 15 sene oldu neredeyse yahuu ne bileyim 🙂