2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın kızlar,iyi haftalar hepinize..
Bizde dün sonunda kızımın yatağını aldık 10güne kadar getirecekler inşallah.Ben kimse birşey almayacak diye umudu kesmitim ama annem sağolsun kızımın yatağını aldı.Vakit iyice azaldı artık rüyalarımda doğum yapıp duruyorum.En erken ben doğururum heralde.

kıslar hastane cantasını hazırlayan var mı???

ben hazırladım dae.herşey hazır odanın bi köşesinde duruyor çantamız.

benim kabusumda emzirmek. dün bebeğim tv de kadın ikiz bebekleri bile aynı anda emzirebilirsiniz dedi ve pozisyonunu gösterdi hayret ettim.

birde göğüs yarasından çok korkuyorum . arkadaşım da korkuttu beni iyice. dedi göğüs ağrısı doğumdan daha zor. içim bir hoş oldu bak

allah seni ne etmesin emi. doktorun sormadı mı daha önceki hastalıklarını.bence gittiğinde söyle de o da bilsin ona göre bir yöntem uygulasın

ben gerek duymadım 15 sene oldu neredeyse yahuu ne bileyim 🙂

şu unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendillerinden aldınızmı biraz onlardan stok yapmak lazım

Ben de bugün bakacağım...

buarada ankarada arkadasım suan doguma gırdı sezeryan gercı erken dogum onun mecburı amaheyecanlandım umarım saglkla atlatır ıkısıdeee🙂

Hadi sağlıklı çıksın ikisi de çarçabucak inşallah canım...

ben unibaby hiç almadım
ilk etapta pamuk ve ılık su kullanıcam
daha sonrası içinde
huggies,jonsons baby depoladım 15 tane falan

valla tutarım çeşmenin altına
kokmasın öle ekşi ekşi yazın:temizlik:

Evet ya yıkarım ben de evdeyken.. Annem hep öyle yapardı kardeşime, sokar suyun altında yıkardı.. :laugh:

Günaydın kızlar,iyi haftalar hepinize..
Bizde dün sonunda kızımın yatağını aldık 10güne kadar getirecekler inşallah.Ben kimse birşey almayacak diye umudu kesmitim ama annem sağolsun kızımın yatağını aldı.Vakit iyice azaldı artık rüyalarımda doğum yapıp duruyorum.En erken ben doğururum heralde.

ben hazırladım dae.herşey hazır odanın bi köşesinde duruyor çantamız.
ay şu çanta olayına bi karar verelim
hazırlayalımmı kızlar
ya da kaçıncı hafta hazırlayalım

Geri