2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yaraya karşı kremi önceden kullanmaya başlıyacağım. Bir de bir ay önceden falan soğan sürmek iyi geliyormuş diye bir rivayet var etrafta ama bilmiyorum artık. Gerçi sıcakta soğan kokusu ne kadar çekilir bilmiyorum ama 😛iha:

konuyu dırek gırdım ama efet sogan suyu gecırıyormus.her ne kadr dogru bılmıyorum ama..
ablam 1 haftadan dogum yapacak gecırırıse yazarım buraya:laugh:
bırde mem basıyla alaklı bır durum eger mınıkse maalesfkı yara oluyor.buyukse rahat.🙂

ciclerin hepsini yıkayıp ütülemek pek istemiyorum
mis gibi kokuları hemen gitmesin tozlanmasın diye
sadece çantanın içine konulacakları yıkıyım diyorum

Ben de çok kararsızım o konuda yıkamak için erken geliyor daha bana da hepsini. Ben en iyisi etiket yolmaya devam edeyim şimdilik 😛iha:

davul etsin o arkadaşları. ya bu arkadaşım en iyi arkadaşımdı 5 ay önce doğum yaptı çatlattı beni. yok normal yapma. yok göğüslerin acıyacak.
eee biliyoruz ama ne yapalım bu çocuk hem çıkacak bu vücuttan hem emecek başka şansım var mı??
ancak geriyorlar bizi haberleri yok[/QUOTE]

hiç ya sanki bu bebekleri karnımızda saklıycaz hep illa çıkıcaklar bi şekilde öyle ya da böyle varmı çözümü yok o zaman stres yapmayada gerek yok bence

konuyu dırek gırdım ama efet sogan suyu gecırıyormus.her ne kadr dogru bılmıyorum ama..
bırde mem basıyla alaklı bır durum eger mınıkse maalesfkı yara oluyor.buyukse rahat.🙂
valla bnmkıler kocaman cıkıntılı bıde ama acayıp yara cnm sımdıden ama evlnmedn oncede sıksık yara olurdu aslında sogan sursem yanar bnm buyara halde yaaa

örtüyü kaldırıp bakarlarrrrr o meraklılar cnm sen hıcc tasalanmaaaa
ya saka biyana bende yara olayndn cok korkyrm cunku benm sımdıden acayıp yara oldu acıyor🙁[/QUOTE]

Ben lansiloh krem kullanıyorum düzenli pul pul dökülüyordu hepsi geçti sanki dahada yumuşadı acısıda yok artık sende başla bence krem kullanmaya artık zamanı geldi

davul etsin o arkadaşları. ya bu arkadaşım en iyi arkadaşımdı 5 ay önce doğum yaptı çatlattı beni. yok normal yapma. yok göğüslerin acıyacak.
eee biliyoruz ama ne yapalım bu çocuk hem çıkacak bu vücuttan hem emecek başka şansım var mı??
ancak geriyorlar bizi haberleri yok

ben artık bu insanların bilerek yaptıklarını düşünüyorum bukadar patavatsızlık olmad yani gıcıklık bu başka hiçbişey değil

bez kaç tane koysakki

Hastanesine göre değişen bişey bu bazı hastaneler kıyafet ve bez istemiyor sadece çıkarken sen kendiniinkileri kullanıyorsun. Birde nekadar kalacağına görece değişen bişey bu. Ama her ihtimale karşı günde en az 4 adet kullanılsa yatacağın günle bağlantılı olarak yanına okadar almak lazım

Hımmm tememmm bakalım işe yarayacak mı ? Ablana da iyi doğumlar inşallah allah kurtarsın kolaycacık :shootout:

Geri