2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuyu dırek gırdım ama efet sogan suyu gecırıyormus.her ne kadr dogru bılmıyorum ama..
ablam 1 haftadan dogum yapacak gecırırıse yazarım buraya:laugh:
bırde mem basıyla alaklı bır durum eger mınıkse maalesfkı yara oluyor.buyukse rahat.🙂

büyüklüğünden çok bebeğin kavramasıyla da alakalı. doğru şekilde göğüs ucunu almazsa yara oluyor.
bende lansinoh kullanmaya başlayacağım artık

Ben de çok kararsızım o konuda yıkamak için erken geliyor daha bana da hepsini. Ben en iyisi etiket yolmaya devam edeyim şimdilik 😛iha:

ben daha etiketleri de yolmadım yaaa offf . bir de o iş var.

Öğlen olmuş... Daraldım ben kızlar.. çıkayım biraz dışarıya dolanayım bari... Bide acayip midem bulanıyoo.. Neden olsa ki acaba..

örtüyü kaldırıp bakarlarrrrr o meraklılar cnm sen hıcc tasalanmaaaa
ya saka biyana bende yara olayndn cok korkyrm cunku benm sımdıden acayıp yara oldu acıyor🙁

Ben lansiloh krem kullanıyorum düzenli pul pul dökülüyordu hepsi geçti sanki dahada yumuşadı acısıda yok artık sende başla bence krem kullanmaya artık zamanı geldi

ben artık bu insanların bilerek yaptıklarını düşünüyorum bukadar patavatsızlık olmad yani gıcıklık bu başka hiçbişey değil

Hastanesine göre değişen bişey bu bazı hastaneler kıyafet ve bez istemiyor sadece çıkarken sen kendiniinkileri kullanıyorsun. Birde nekadar kalacağına görece değişen bişey bu. Ama her ihtimale karşı günde en az 4 adet kullanılsa yatacağın günle bağlantılı olarak yanına okadar almak lazım[/QUOTE]
bezi bence fazla koymak lazım ilk günler bebek çok pisletiyormuş....
tecrübeliler günde 8 tane falan kullandık diyolar.....

eğer benim sezeryan olursa netten bakıyorum da öyle gibi duruyor moralim bozuldu hayırlısı artık ne diyelim belki gerek kalmaz insallah da kalmaz.
ben doğurcam herhalde senden önce 🙂
bari iyi besleyeyim kızımı da 40 haftadan önce doğacaksa zayıf doğmasın sonra 🙂

banada hep sezeryan olucakmışım gibi geliyo inşallah normal doğururuz yaa

örtüyü kaldırıp bakarlarrrrr o meraklılar cnm sen hıcc tasalanmaaaa
ya saka biyana bende yara olayndn cok korkyrm cunku benm sımdıden acayıp yara oldu acıyor🙁

Ben lansiloh krem kullanıyorum düzenli pul pul dökülüyordu hepsi geçti sanki dahada yumuşadı acısıda yok artık sende başla bence krem kullanmaya artık zamanı geldi

ben artık bu insanların bilerek yaptıklarını düşünüyorum bukadar patavatsızlık olmad yani gıcıklık bu başka hiçbişey değil

Hastanesine göre değişen bişey bu bazı hastaneler kıyafet ve bez istemiyor sadece çıkarken sen kendiniinkileri kullanıyorsun. Birde nekadar kalacağına görece değişen bişey bu. Ama her ihtimale karşı günde en az 4 adet kullanılsa yatacağın günle bağlantılı olarak yanına okadar almak lazım[/QUOTE]
ARKADAS VERDI BI KREM LANISOH UZERNDE HAMILE VE EMZIRENLER ICIN YAZIYR BIRKERE SURDUM YUMSTTI COKSERTTI UCLRI AMA UNUTYRM SURMEYIII YAAA

büyüklüğünden çok bebeğin kavramasıyla da alakalı. doğru şekilde göğüs ucunu almazsa yara oluyor.
bende lansinoh kullanmaya başlayacağım artık

ben daha etiketleri de yolmadım yaaa offf . bir de o iş var.

Ben bayağı kıyafetlere cerrahi müdahalede bulunuyorum. Ufak makas, iğne ve cımbız 😛iha:

Kesmeden yırtmadan yapayım diye bi de komple çıkartıyorum kesip bırakmıyorum öyle.

ben hepsini hazırladım cnm ve bohçalara sardım tozlanmasın diye.daha dolabına yerleştirmedim yani.

aaa bak o da güzel fikir

Hastanesine göre değişen bişey bu bazı hastaneler kıyafet ve bez istemiyor sadece çıkarken sen kendiniinkileri kullanıyorsun. Birde nekadar kalacağına görece değişen bişey bu. Ama her ihtimale karşı günde en az 4 adet kullanılsa yatacağın günle bağlantılı olarak yanına okadar almak lazım
bezi bence fazla koymak lazım ilk günler bebek çok pisletiyormuş....
tecrübeliler günde 8 tane falan kullandık diyolar.....[/QUOTE]
ay battık😛iha:😛iha:😛iha:

Geri