2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya kızlar unı babynın bırsuru ıslakmendılı var.Jokerdekının adını bılıyonuzmu hangısı.2si bırarada satılanlarmı.Bide zeyneppppp sen çalışabılır raporu aldınmı canımmmm?????????Senın haftan gelmiş sanırım rapor için

unıbaby nin yeni doğan ıslak pamuk mendilleri ilk alınacak diğerleri kremli falan sonradan alınacak......

Ben de geçen gittiğimde sordum doktoruma dedim ne zaman konuşacağız doğumu diye. Bir sonraki gelişinde konuşuruz dedi. Sen neye hazır hissediyorsun kendini dedi. Ben de bana hep sezeryan olacakmışım gibi geliyor dediğimde

Ne hissettiğin değil ne istediğin ve ona kendini hazırlaman önemli dedi. Öyle çatı muayenesi falan da hikaye dedi bana. Birisi trenle bir yere gitmek gibi diğeri de uçakla dedi. ikisinin de ayrı avantajı var.
Bir de dedi ki kadımdoğumculara bi sorsan hepsi normal doğumu savunur ama çoğunun eşi sezeryan yapmıştır dedi
Kararsızım ben de valla daha hiç gözüm yemiyo o kadar süre sancı ağrı falan :ang:

iş ciddiye bindikçe hepimiz kıvırcaz aha ben başta olurum kesin hahaha

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Son 1-2 haftadır kaşıntılarım dayanılmaz oldu. Bacaklarım hep yara içinde kaldı. Doktora önümüzdeki hafta gitcem kontrole o zamana kadar ne olurum bilemem. Var mı başka kaşıntı çeken?

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Son 1-2 haftadır kaşıntılarım dayanılmaz oldu. Bacaklarım hep yara içinde kaldı. Doktora önümüzdeki hafta gitcem kontrole o zamana kadar ne olurum bilemem. Var mı başka kaşıntı çeken?

Merhaba canım.. Geçmiş olsun... Dün sanki bi ara ayaklarım da başladı gibi kaşıntı, gittim hemen soğuk suya soktum biraz geçti.. Henüz öyle sendekş gibi bi durumum yok yani..

[
valla bnmkıler kocaman cıkıntılı bıde ama acayıp yara cnm sımdıden ama evlnmedn oncede sıksık yara olurdu aslında sogan sursem yanar bnm buyara halde yaaa
emzırme benım korkulu ruyam.benımkıler mınık oldugu ıcın..
ben eltımde gordum sezeryanla geldı.bebek ac dedıler.
sonra hemsıre bebyı tuturmaya calıstı.sonra gelen gıden eltımın memısını mıncıkladı.kaynanada dahıl😛iha:
ben sımdııden tembıhlıyorum anneme benım memeyı kımseye ellettırmeyın dıye

Hımmm tememmm bakalım işe yarayacak mı ? Ablana da iyi doğumlar inşallah allah kurtarsın kolaycacık :shootout:
tesk ederım canım.ablam once dogum yapması ıyı oldu benım ıcın tecrube olmus olcaz en azından😛iha:

büyüklüğünden çok bebeğin kavramasıyla da alakalı. doğru şekilde göğüs ucunu almazsa yara oluyor.
bende lansinoh kullanmaya başlayacağım artık

ben daha etiketleri de yolmadım yaaa offf . bir de o iş var.

oda onmelı bebkler kavramyamazsa emmekde zorllanıyorlar..ınsallah emerler.yavrularımız.anne sutu gıbısı varmı

kızlar ya sabahtan beri işler acayip yoğun yine katılamadım size
üff gene döktürmüşsünüz,
yemeğe incem şimdi
inmeden yazayım dün yazmıştım ama
dr bana rapor kağıdımı yazdı sadece tarih atmadık 19 nisan 32+3 olcam o tarihte
ssk anlaşmalı olan (dr mun yönlendirdiği) bir hastane var oraya gidicem 37. haftaya
kadar çalışabilir raporu alıcam. dr gerisi bize kalmış 35. haftanda da gelirsin tekrar
rapor yazarım 35. haftasında ayrılması gerek diye dedi. o raporu tekrar aynı hastaneye
alıp götürüp kapattıracakmışım bu arada evrakların aslı bende kalacak fotokopileri
şirkete veriliyormuş olay bundan ibaret yani...bilginize

kızlar ya sabahtan beri işler acayip yoğun yine katılamadım size
üff gene döktürmüşsünüz,
yemeğe incem şimdi
inmeden yazayım dün yazmıştım ama
dr bana rapor kağıdımı yazdı sadece tarih atmadık 19 nisan 32+3 olcam o tarihte
ssk anlaşmalı olan (dr mun yönlendirdiği) bir hastane var oraya gidicem 37. haftaya
kadar çalışabilir raporu alıcam. dr gerisi bize kalmış 35. haftanda da gelirsin tekrar
rapor yazarım 35. haftasında ayrılması gerek diye dedi. o raporu tekrar aynı hastaneye
alıp götürüp kapattıracakmışım bu arada evrakların aslı bende kalacak fotokopileri
şirkete veriliyormuş olay bundan ibaret yani...bilginize
hadi yi de gel yıurum

Geri