saol cnm evet sanırım öle cokda ayrıntılı soramadım uzuntuden konusamıyorlardıkı🙁geçmiş olsun vatozcum bebek erken doğduğu için mi durumu kötüymüş ?
saol cnm evet sanırım öle cokda ayrıntılı soramadım uzuntuden konusamıyorlardıkı🙁geçmiş olsun vatozcum bebek erken doğduğu için mi durumu kötüymüş ?
cnm ztn arkdsm suyu bıtmıstı böbregınde buyume falan vardı doktor kılosunun 2.5 olmasını beklyrdu 35 .haftasımı neydı erken dogum yanı mecburibebegı almıslr ama işte kotu durumu dedıler umarm toparlar
yuppiiiiBu arada İzmir liler hellobaby de sebamed ürünlerinde peşinde %30 indirim vardı bilginizeeeeeeeee
saol cnm inşallah ben cok etkılendım yaa arkdsm ne haldedır kımbılrvatoz inşallah kısa zamanda toparlanır bebiş
Allah yardımcısı olsun
hiç bilmiyrm kızlar işte kucuk aldılar belkı toparlayamayacak dua edın sizde hamişlern duası kabul olur umarım bebek toparlar kendınııı okadrda heyecanla bekledık barkın tunamız gelıyor dıye🙁
HİÇ BİLMİYRM KIZLAR İŞTE KUCUK ALDILAR BELKI TOPARLAYAMAYACAK DUA EDIN SİZDE HAMİŞLERN DUASI KABUL OLUR UMARIM BEBEK TOPARLAR KENDINIII OKADRDA HEYECAnla bekledık barkın tunamız gelıyor dıye🙁
dualarımız onunla ay inşallah hayırlı haberlerini alırızHİÇ BİLMİYRM KIZLAR İŞTE KUCUK ALDILAR BELKI TOPARLAYAMAYACAK DUA EDIN SİZDE HAMİŞLERN DUASI KABUL OLUR UMARIM BEBEK TOPARLAR KENDINIII OKADRDA HEYECAnla bekledık barkın tunamız gelıyor dıye🙁
gel de bunu annelere anlat, kardeşimin gögsunden şakır şakır kan gelıyordu mama verdık mecbur annem o kadar çok konuştu kı butun hafta ağlattı kardeşimi, sonra vicdanazabı oldu kardeşimde tekrar sut vermeye başladı sıktı dışını, bu sefer de yıgenım kanlı sut içmekten mıkrop kaptı ve hastane de yattı. annem çok konuşuyor benım ne yapıcam bılmıyorum, insanı strese sokup yanlış şeyler yaptırtırıyor