Maşallah canım göbüşüne ... ve içinde ki kızına 🙂:esra:
çok sağol cnm 🙂
Maşallah canım göbüşüne ... ve içinde ki kızına 🙂:esra:
Devlet ve ssk hastanelerinde epudral yapmıyolar dıye bılıyorum.Özeldede epudral istersen fark ücreti veriyosun.

Devlet hastanesi ya, hemen işin kolayına kaçıp
normal anestezi uygulamasınlar diye şeettim,
nan parasız bu, sadece özel oda ücreti vercez.
Ya da ben öyle biliyorum
Paralı mı ki?
kuşum nerelerdesın sen bakımmmmmmmmmmmmmmmm özledım yaaaaaaa
bak ne yedim biliyormusunnnn az mercımek corbası mıdemi rahatlatsın diyeeee ımmmmmmmmmm sonra adana dürüm sogansızzzz ımmmmmmmmmmmmm sonra ayran cay tabı cay butun vıtamını kırdı o başkaa sonna llokantacı bana cuklata verdı hergun verıyor 😀 kucuk ıkrm cuklatalrndn
😀kızzz aa tuylenmede yaparmı pu![]()
![]()
sen iice pamııı ittir içe doğru, çocuğun kafası da yağlansın, kel olmasın
ha😀 harbıden al sana 2. soru ben hamişim her soruyu sorabılırımmm🙂Devlet ve ssk hastanelerinde epudral yapmıyolar dıye bılıyorum.Özeldede epudral istersen fark ücreti veriyosun.
Canım epudrali anestezi doktorları uyguluyor ve anestezi doktorlar aynı zamanda reanimasyon servislerinin doktırlarıdır (yani yoğunbakım) ve inan en deneyimli anestezistler Cerrahpaşa gibi hastanededirler ve üstelik İsmail hoca ve ekibi ile gireceksin doğuma kimse hiçbişeyin kolayına kaçmaz merak etme. Para konusundada muhtemelen hastanenin döner sermayesine bir miktar para ödemen gerekebilir profosor ücreti olarak ama bunu özel sağlık sigortan karşılar zaten
ee busıklıkta gırersen özlersın kusum vallayaaaaaaa nezmn ıstanbula gıtcn bakımCanımsın sen benm yaaaaaaaaa
Maşallahhhhh yarasın oğluşumaaa benm
Tosunummmmmmmm çok özledim yaa vallaaaaaaaaaa