2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baktım canımda bu tamamlanmış bişey sandım yanı tamamlanmadan alırsak üzerindekileri biz yapcaz sandım ondan sordum güzelim.Çok saol.smrhkinin üstünde ayıcık vardı yanlış hatırlamıyosam hatta kurdela yerine
1746.jpg

evet canım bnm ki bu bitek magneti yapıştırdım.

Yok benim aklımda dün nasılsa birdaha gidicem diye elhi aramadım birdaha gitmeden önce onuda arıcam ama sanırım aynısından İzmirdede vardır aynı fiyatlara bir araştıralım hangisi daha uygunsa ona göre birimiz alır göndeririz diye düşündüm.

Bu arada ben yemeğe çıkar öptüm sizleri

afiyet olsun seker..

ben de yemeğe gidiyorum kızlar gideyim brokoli çorbamı içeyim ohh mis gibi 😛

Ben yapmayacağım 🙂 yosa sen yacakmısın 🙂 ama geçenlerde birinin fotolarını gördüm bayıldım 🙂 biz toplu yapalım en iyisi

ay evet ünlülerin gözde partyleri sanırım bi ara mehmet alinin eşi düzenliyodu birilerinin kini.öyle okumuştum.alın size yeni bir meslek 😀

yoook valla o kdr sosyetik olamadım..
birileri yapar artık taşlı taşlı..
valla onla hiiç uğraşacak göz yok bende..
ama izne bi çıkayım
böle çok yakın arkadaşlarımı ailemi fln cağırıp şööle bi doğum öncesi eğlence gibi bişi yapayım diyorum

Kızlar ben yapcem o shower partiyi
Urfa nın bi dağının tepesinde Lüküs villamın bahçesinde böleee balonlu mangallı bi parti
Tatlıseside çıırdıkmı partiye yanık yanık oldu bitti
Taş da çokdur hem tepelerde
=)))))

yoook valla o kdr sosyetik olamadım..
birileri yapar artık taşlı taşlı..
valla onla hiiç uğraşacak göz yok bende..
ama izne bi çıkayım
böle çok yakın arkadaşlarımı ailemi fln cağırıp şööle bi doğum öncesi eğlence gibi bişi yapayım diyorum

:haha: alemsin yaa... büyük ihtimal haberleri yoktur ama bu yazıyı gördüyse kesin yapar😀 swarovskilerle süsler heryerleri .

Geri