Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktım canımda bu tamamlanmış bişey sandım yanı tamamlanmadan alırsak üzerindekileri biz yapcaz sandım ondan sordum güzelim.Çok saol.smrhkinin üstünde ayıcık vardı yanlış hatırlamıyosam hatta kurdela yerine
Yok benim aklımda dün nasılsa birdaha gidicem diye elhi aramadım birdaha gitmeden önce onuda arıcam ama sanırım aynısından İzmirdede vardır aynı fiyatlara bir araştıralım hangisi daha uygunsa ona göre birimiz alır göndeririz diye düşündüm.
yoook valla o kdr sosyetik olamadım.. birileri yapar artık taşlı taşlı.. valla onla hiiç uğraşacak göz yok bende.. ama izne bi çıkayım böle çok yakın arkadaşlarımı ailemi fln cağırıp şööle bi doğum öncesi eğlence gibi bişi yapayım diyorum
arceya onuda yaparsam kocam beni boşar artık.
Dün dedim bebeğimle aramızdaki kordonu ben kesicem doktor izin verirse dedim.Oda nerden çıktı bunu nerden okudun.Doğumda kızlık,gelindik,düğünlük butun hayallerini yapcan diyip dalga geçti.Ne yaparsan yap karışmıcam diyo ama partiyide söylersem evde doğurmak zorunda kalabilirim sanırım
Kızlar ben yapcem o shower partiyi
Urfa nın bi dağının tepesinde Lüküs villamın bahçesinde böleee balonlu mangallı bi parti
Tatlıseside çıırdıkmı partiye yanık yanık oldu bitti
Taş da çokdur hem tepelerde =)))))
yoook valla o kdr sosyetik olamadım.. birileri yapar artık taşlı taşlı.. valla onla hiiç uğraşacak göz yok bende.. ama izne bi çıkayım böle çok yakın arkadaşlarımı ailemi fln cağırıp şööle bi doğum öncesi eğlence gibi bişi yapayım diyorum